2777
2789
عنوان

کیا کاپ استفاده میکنن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیوا نه نمیشه 

واسه منم لیوائه .. همون مدل تا کردنتو عوض کن ..بعد زیرشو بگیر فشارش بده و دورش بده . چنبار امتحان کن قلقش دستت میاد

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
مطمعنی اخه بعضیاش پلاستیکین سیلیکونی باشه قشنگ باز میشه تو بدن 

نه سیلیکونیه زایمان طبیعی داشتم خونریزیمم اولاش زیاده 

شماره دو گرفتم یعنی به نظرتون بزرگه جا نمیشه باز بشه یا نه

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
چند ساعت یه بار خالی میکنین؟ آخه من موقع پریود یه پام دسشوییه داغونم

تا روز سوم ۴ ساعت .. بعدش دیگه ۸ یا حتی ۱۲

ولی خب کار سختی نیس .. هربار بری دسشویی هم میتونی در بیاری تمیزش کنی

تا روز سوم ۴ ساعت .. بعدش دیگه ۸ یا حتی ۱۲ ولی خب کار سختی نیس .. هربار بری دسشویی هم میتونی در بیا ...

همش حس میکنم چهار ساعت خالی نکنم میترکم انقد خون جمع میشه🤣🤣🤣🤣

حالا ممکنه نشتی بده؟

مخصوصا شب

چند ساعت یه بار خالی میکنین؟ آخه من موقع پریود یه پام دسشوییه داغونم

کاری به دستشویی کردن نداره که دستشوییتو راحت برو فقط اگه خونریزیت زیاده هر. دو سه ساعت خالی کن کمه ۵ ۶ ساعت

کاری به دستشویی کردن نداره که دستشوییتو راحت برو فقط اگه خونریزیت زیاده هر. دو سه ساعت خالی کن کمه ۵ ...

میدونم کاری با دسشویی نداره من اینجوریم که انگار خودمو نگه میدارم که خون نریزه بدو بدو میرم توالت بریزه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نشتی نمیده؟

همش حس میکنم چهار ساعت خالی نکنم میترکم انقد خون جمع میشه🤣🤣🤣🤣 حالا ممکنه نشتی بده؟ مخصوصا شب

اگه درست بذاریش عصن نشتی نمیده ..شاید بار اول استفاده یکم نشتی بده ولی بعدش قلقش دستت میاد.. تا وقتی استفاده نکنی نمیتونی متوجه شی که چقد خوبو راحته

میدونم کاری با دسشویی نداره من اینجوریم که انگار خودمو نگه میدارم که خون نریزه بدو بدو میرم توالت بر ...

خخخ نه بابا با این اصلا خون نمیاد بیرون نمیفهمی اصلا

نشتیو نمیدونم امروز خریدم فعلا پریود بشم ببینم چجوریه