2777
2789
عنوان

بگم؟یا نه؟

363 بازدید | 16 پست

سلام خدمت همگی. وقتتون بخیر. من برای یک موضوعی نیاز به راهنمایی دارم و نتونستم با کسی مشورت کنم چون بیان کردنش برام راحت نیست به خاطر همین خواستم اینجا بیان کنم شاید کسی تونست راهنماییم کنه .

من سنم زیاد نیست و بر عقیده بعضی کاربر ها یه دختر ۱۵ ساله نباید عضو سایت باشه درسته اما واقعا برای این موضوع نیاز به راهنمایی دارم و جایی جز اینجا نمیشناسم که بخوام راهنماییم کنند 

کاربری دست دو نفره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۱۵ سالمه و یه پسر خاله ی ۱۸ ساله دارم 

از بچگی تنها کسی بود که میشناختمش و شباهت اخلاقی زیادی بهم داشت اما احساس میکردم خیلی با من لجه 

بی نهایت فرد درس خوانیه و الان داره برا کنکور میخونه من هم تیزهوشان درس میخونم و از هشتم تا الان معدلم ۲۰ بوده کلا (جز هفتم ک نوزده و خرده ای بود)

اصلا فکر عشق و عاشقی نبودم و هنوزم فکر رسیدن به اهدافم هستم اما واقعا روز به روز بیشتر از پسر خالم خوشم میاد و نمیدونم بهش بگم یا نه عقل حکم میکنه که وقتی بزرگ تر شدم و اون هم درسش تموم شده بود بهش بگم اما چون مطمئنم آینده خوبی داره فکر میکنم اگه بعدا بهش بگم بگه از من به خاطر شرایطم خوشش میاد نمیدونم بگم یا نگم؟

کاربری دست دو نفره )

و نمیدونم کلا فراموشش کنم یا نه نمیدونم میتونم یا نه 

نمیدونم کار درست چیه فراموشش کنم یا بگم یا بعدا بگم نمیدونم 🥲

کاربری دست دو نفره )

خودتم گفتی از بچگی فقط همین پسرخالت جلو چشمت بوده در نتیجه با توجه به شرایطت یه حس دوست داشتن و علاقه زودگذره و به نظرم بهاین حسات بعد از قبولی تو دانشگاه اهمیت بده(حتی اون موقع هم یکم زوده) بهش فک نکن البته میتونی فکرم بکنی ولی بهش به چشم سرگرمی زودگذر نگاه کن و به هیچ عنوان حرفشو پیش نکن

اسی نگو الان 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
به نظرت کلا نگم یا چند سال آینده بگم؟

فعلا نگو 

چون ممکن بعدا دیگه علاقه نداشته باشی و به خاطر سنت باشه الان 

و همبنکه الان کنکورشه این فکر و خیالا نمیذاره خوب درسشو بخونه اگه الان بگی 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
فعلا نگو  چون ممکن بعدا دیگه علاقه نداشته باشی و به خاطر سنت باشه الان  و همبنکه الان کن ...

بدبختیم اینه نمیدونم حتی بعد ۱۸ یا ۲۰ چطوری باهاش صمیمی شم هم من جدیم‌ هم اون 🥺 

کاربری دست دو نفره )
بدبختیم اینه نمیدونم حتی بعد ۱۸ یا ۲۰ چطوری باهاش صمیمی شم هم من جدیم‌ هم اون 🥺 

الانا که کم باید ببینیش

وقتی هم میبینیش ضایع بازی در نیار اما میتونی یکارایی کنی که توجهشو جلب کنی ولی میگم ضایع بازی در نیار 

کم کم بتونی هم خوبه 

یه نصیحت کنم اونم الان سن حساسیه و به خاطر همین سنش خ زودتر میتونه با کارات عاشقت شه 😂😂 باز میگم توجهشو جلب کن اما ضایع بازی که نشون بدی دوسش داری اینا نه 

الانا که کم باید ببینیش وقتی هم میبینیش ضایع بازی در نیار اما میتونی یکارایی کنی که توجهشو جلب کنی ...

کلا کم میبینمش هم ب خاطر کنکورش هم ب خاطر اینکه نا کرجیم اونا یه شهر دیگه 

ولی آخه نمیدونم چیکار کنم 🤦‍♀️ ميترسم سوتی چیزی بدم 

کاربری دست دو نفره )
کلا کم میبینمش هم ب خاطر کنکورش هم ب خاطر اینکه نا کرجیم اونا یه شهر دیگه  ولی آخه نمیدونم چیک ...

راهکار بدید لطفا 

😥🥺 

آخه چه کاری ک ضایه نباشه 🥺🥲

کاربری دست دو نفره )

عزیزم هم سن شما کمه هم پسرخالتون

وهر دو درشرایطی هستین که اگه بگی شاید پسرخالت بگه نه و شما ضربه روحی میبینی

اگه بگه آره هم هم شما هم اون بهم میریزین و تمرکزتون از درس خارج میشه

به نظر من الان نگو هرچقدر هم بعد ها  موقعیتش خوب باشه 

تو هم داری تیزهوشان میخونی و موقعیتت بیشتر از اون نباشه کمتر هم نیست

تازا شاید این یه علاقه بچگانه باشه ودر دراز مدت از بین بره.هنوز خیلی راه داری یکم که وارد جامعه بشی اون موقع اصلا دیدگاهت نصبت به پسرخالت تغییر کنه