2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب...

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 35 پست

منم یبار از قهر جامو جدا کردم دیدم گفت آهاااااااااا رفت ریدم به خودم دیگه شد بال اولو آخرم🤣

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا عذاب وجدان داره یا داره نقش بازی میکنه

من خودم بیشتر فکر میکنم عذاب وجدان داره

ولی دیگه جرات نمیکنم بگم دوسم نداری ادعا داره که خیلی دوسم داره انقد بدش میاد بگم تو دوسم نداری انگار میزنم تو سرش

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

آره ممکنه اما واقعا چقدر میخواد فیلم بازی کنه اصلا تو بگو فیلم! چجوری یادش میمونه فیلم بازی کنه؟

وااا یاد موندن مگه میخواد 

من خودم استاد این فیلمام

واسه همین فوری فهمیدم 

هیچ در خواست دوستی پذیرفته نمیشود خصوصا شما نر عزیز

من خودم بیشتر فکر میکنم عذاب وجدان داره ولی دیگه جرات نمیکنم بگم دوسم نداری ادعا داره که خیلی دوسم ...

ولش کن الکی دعوا نندا ز زندگیت اروم ودرارامش زندگی کن اگه دوباره تکرار کرد طوفانی شو الان که خوبه شکرخدا

چطور پتو رو شریک میشین،😐 من تا خودمو نپیچونم تو پتو ک خوابم نمیبره. شوهرمم اصلا ب پتو اعتقاد نداره تابستون و زمستون پتو روش نی

بعدم شوهر منم ب شدت دوسم داره اینو تو رفتارش میببنم بخاطرم همه کار میکنه .ولی خیانت چتی کرد تو اینستا.منم ذرکش نکردم.ولی میدونم ک خیلی دوسم داره و وابستمه نصف شبا پا میشه قربون صدقه میره سرو کله م و ماچ میکنه باز میخابه صبح یادش نی

باهاش صحبت کن بنظرم. این یجور اعتیاده ک عادت میکنن از دوران مجردی میمونه باهاشون ک سمت جنس مخالف برن

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
خیانت ش جنسی بود؟ 

ببین من یه دوره قهر بودم یعنی یکسال 

قبل قهرم یه چیزایی دیدم که شکم بیشتر شد 

بعد قهرم تو‌اون‌ یک سال هرکاری بگی کرده

الآنم که برگشتم خیانتش در حد چت بود که ب زور ترکش دادم الآنم چیزی ازش ندیدم خدا می‌دونه بازم انجام میده یا نه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

چطور پتو رو شریک میشین،😐 من تا خودمو نپیچونم تو پتو ک خوابم نمیبره. شوهرمم اصلا ب پتو اعتقاد نداره ...

درسته شوهر من از مجردی دوست دختر داشته و من حس میکنم این یه مریضیه تو وجودش

سلام عزیزم من یکیو میشناسم که خیلی دقیق و درست میگه اخلاق خیلی خوبی داره تلگرام ف ال میگیره آیدی تلگ ...

@نی_نی_یار_پنج

@نی_نی_یار_3

ترویج خرافه و کاسبی از نوع تیغ زدن افراد هنگام مشکلات روحی

هیچ در خواست دوستی پذیرفته نمیشود خصوصا شما نر عزیز