2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم من یکیو میشناسم که خیلی دقیق و درست میگه همه چیو هرفا لی میگیره خیلی اخلاق خوبی داره من پ ...

به ف.ال اعتقادی ندارم عزیزم . میخام چشمامو باز کنم و خودم تصمیم بگیرم. پدر مادرمم تصمیمو به عهده ی خودم گذاشتن.

مبارکه گلم 

اول ببین میپسندیش اصلا بعد برسیم به سوال 

اگرم پسندیدیش ،جلسه اول زیاد سوالای شاخ و برگ دار نپرس 

در حد سن و شغل و بچه چندمه ،معیاراتو هر کدوم مهم تره اول بپرس

مثلا

نظرش راجع به شغل یا تحصبل خانوما ،

مذهبی بودن یا نبودنش 

ادم مستقلی هست یا نه 

رابطش با اعضای خانوادش 

روابط اجتماعیش چجوریاست 

خیلی سوال هست ولی همشو جلسه اول نپرس

سعی کن بیشتر اون جواب بده تو هم اگر پرسید ازت جوابشو بده نپرسید چیزی نگو 

زیاد عجیب غریب به خودت نرس ،معمولی و ساده تر بهتره 

تا جلسه های بعدی اگر به خودت رسیدی بگه به به 😅

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
خونه ماشین بیمه پس انداز برنامه برای اینده شغل 

اینا تو جلسه ی اول زیادی نیست؟ 

ینی میشه پرسید ؟ 

چون ایشون خارج زندگی میکنن و چند وقتیه اومدن ایران و اگرهم بگن من از کجا بدونم راستشو میگ؟

مبارکه گلم  اول ببین میپسندیش اصلا بعد برسیم به سوال  اگرم پسندیدیش ،جلسه اول زیاد سوالا ...

ممنونم عزیزم ولی هنو هیچی مشخص نیست

ی تماس تلفنی داشتیم که اینارو همه پرسیدم ازش...

😁 سوالای دیگه ای مدنظر نداری؟؟ 

به ف.ال اعتقادی ندارم عزیزم . میخام چشمامو باز کنم و خودم تصمیم بگیرم. پدر مادرمم تصمیمو به عهده ی خ ...

افرین معلومه دختر عاقلی هستی اول توکل به خدا بعد دقت در انتخاب

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

از سوالها نمیشه زیاد شناختشو بایدبری باهاش بیرون .توخونتون که معلومه خوب نشون میده خودشو

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
به ف.ال اعتقادی ندارم عزیزم . میخام چشمامو باز کنم و خودم تصمیم بگیرم. پدر مادرمم تصمیمو به عهده ی خ ...

آیدی تلگرام خودشه 

اومده اینجا تبلیغ 😐😕

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

به نظرم اول این جوری که همو نمیشناسید بیرون قرار بزارید ی ساعت حرف بزنید اگه اوکی بودید جلسه خواستگاری بزارید .این جوری خیلی ضایعست که یکی ندیده و نشناخته بیاد خواستگاری بعد جلو چشم خانواده ها برید حرف بزنید خیلی فضای موذبانه ای میشه من که نمی تونم😂خداروشکر هیچ وقت این کار و نکردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز