2821
2789
عنوان

مسایل مالی

192 بازدید | 11 پست

بچه ها شما هم از شنیدن اخبار به خصوص اخبار اقتصادی فرار میکنین ؟ من خیلی حس بدی میگیرم یه حس سرخوردگی و رو تردمیل دویدن ، ما خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم ۸ ساله حدودا ، الان هم که از پدر و مادرامون قرض کردیم و میخوایم ماشینمون رو بفروشیم یه وام بگیریم یه واحد بخریم این بحث مالیات بر سرمایه سبز شده که بنگاهی ها میگن خونه گرون میشه ، خسته شدم

بنگاهیا بیخود میگن. اونا هر چیزی رو علم میکنن که فروشنده ها رو ترغیب کنن قيمت رو ببرن بالا. هر چی خونه گرونتر معامله بشه به نفع بنگاهیاست. 

این قانونا تا بخواد اجرایی بشه چند سال طول میکشه! هنوز فقط در قالب طرح ارائه شده به مجلس. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب مالیات رو که میگیرن همیشه چیز جدیدی نیس

مالیات جدیده ،مثل اینکه خیلی زیاده ، مثلا ۲۰۰ میلیون ، بنگاهی ها میگفتن اون که میفروشه مالیاتشم از شما میگیده نمیاد ضرر کنه که ، گیر افتادیم ، زن و شوهر همش داریم کار میکنیم قد یه واحد آپارتمان تو جاهای معمولي تهران پول نداریم

مالیات جدیده ،مثل اینکه خیلی زیاده ، مثلا ۲۰۰ میلیون ، بنگاهی ها میگفتن اون که میفروشه مالیاتشم از ش ...

مالیات همیشه با فروشنده بوده ربطی به شما که خریداری نداره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
بنگاهیا بیخود میگن. اونا هر چیزی رو علم میکنن که فروشنده ها رو ترغیب کنن قيمت رو ببرن بالا. هر چی خو ...

تو رو خدا ؟ بنگاهی برام یه واحد پیدا کرده میگه زودتر بخر قراره شب عید این قانون اجرا بشه ولی من واحد رو خیلی دوست ندارم ، میترسم ماشینمم بفروشم خونه هم اخر نتونم بخرم

تو رو خدا ؟ بنگاهی برام یه واحد پیدا کرده میگه زودتر بخر قراره شب عید این قانون اجرا بشه ولی من واحد ...

حرف مفت میزنه. هنوز حتی تو مجلس بررسی هم نشده. بررسی هم بشه و تصویبم بشه و شورا بره و اونم تایید کنه تازه کلی طول میکشه تا مقدمات اجراش رو بچینن. 

اون بنگاهی شارلاتان نگران شب عید خودشه. میخواد شما زودتر یه چیزی رو بخری و هم زیاد اینطرف اونطرف نره، هم زودتر به پورسانتش برسه. هم یه موقع بنگاهی دیگه شما رو ازش نقاپه! 

ولی در کل خونه احتمالش هست که بعد عید گرون بشه، چون فعلا همه چی رفته بالا به غیر از مسکن. 

نه این یه مالیات دیگه است مالیات بر سرمایه است اسمش  چقدر ما باید به جیب دولت پول بریزیم واسه ...

عزیزم مالیات دیگه نیس

خونه ای که نوساز باشه مالیات سرمایه داره.اونم فروشنده باید بده

نوساز میشه تا۳سال ساخت

که سازندع ها بعداز ۳سال خونه رو سند میزنن که مالیاتو ندن

عزیزم مالیات دیگه نیس خونه ای که نوساز باشه مالیات سرمایه داره.اونم فروشنده باید بده نوساز میشه تا ...

نمیدونم به همه خونه میرسه یا نه اما اینم ۲ سال ساخت بود ، گیر افتادم میترسم صبر کنم تا وامم دربیاد از این بدتر شده باشه همه چیز