2777
2789
عنوان

اهنگی ک قفلی زدید؟

218 بازدید | 25 پست

اهنگ خوب  معرفی کنید دوستان

فقط لطفا از تتلو و پازل بند نگید

بچها تو تاپیک های غیر مرتبط سوال نپرسید لطف😪بچها خواهشا برا زن داداشم یه صلوات بفرستید خدا دامنشو سبز کنه نزدیک سه ساله عروسی کردن و حامله نشده😪

علی یاسینی منو برگردون 

علی یاسینی پرواز

علی یاسینی نقاب 

طی

لیستی روبروی من

آهاااای تویی که داری امضامو میخونی میخواستم بهت بگم همین الان بخند :))))))دیدی تونستی ، سختی های زندگی واسه هممون هست برات آرزوی ی دنیا حال خوب دارم ، راستی قبل از هر کامنتی فکر کنیم که ی آدم با ی قلب پشت گوشی نشسته❤🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمو زنجیرباف مسیح آرش

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

یه مدت رو ساسی قفلی زده بودم برام قدیمی و جدیدم نداشت الان تغییر سلیقه دادم  اکس بند گوش میدم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

هنوزم میون من و تو یه عشق کوتاهه

باران ببین دلواپسم من به درد که بیکسم

تمامی الفاظ جهان را در اختیار داشتیم و                                         آن نگفتیم                                                              که به کار آید                                                          چرا که تنها یک سخن                                               یک سخن در میانه نبود:                                          آزادی!                                                                   مانگفتیم                                                                  توتصویرش کن!