2821
2789
عنوان

بوت ۳۰۰ هم هست

125 بازدید | 11 پست

بچه خیلی‌ دلم بوت میخاد تا حالا هم نداشتم پول هم خیلی‌ ندارم درحد ۲۵۰ یا ۳۰۰  هست بخرم تو شهرستان زندگی میکنم اینو در نظر داشته باشید 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

تهران تو بهارستان یه پاساژ هست داره این قیمت

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو گرگان زیر ۳۰۰ فراوانه

تروخدا بگو کجای گرگان من ازاد شهریم

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 
تروخدا بگو کجای گرگان من ازاد شهریم

عه خب ازادشهری برو گنبد خواهرم نیم خرید ۱۵۰

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

گنبدو زیر و رو کردم نیست که کجای گنبد عزیزم

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 

سایز پاش چنده واقعا خدایی تروخدا ادرس بده امشب گنبدم 

گنبدو زیر و رو کردم نیست که کجای گنبد عزیزم

بزار ازش پیج میگیرم بعد میفرستم یرات ، خصوصی پیام بده ک بفرسم اگ مخای

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
بزار ازش پیج میگیرم بعد میفرستم یرات ، خصوصی پیام بده ک بفرسم اگ مخای

باش عزیزم درخواست دوستی دادم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز