2789
عنوان

زندگی پس از مرگ

212 بازدید | 8 پست

بنظرتون وجود داره و شما تصورتتون چطوره ؟

خودم خواب دیدم ک وقتی مردم از زمین بلند شدم و کلا از کره زمین بیرون رفتم.بعدشم یه چیز مثل تلویزیون اونجا بود ک کل از زندگیم فیلم گرفته شده بود .

به عشقم و بچه هام گفتم اینو بنویسن رو سنگ مزارم

چون گل سرخی باز خواهم گشت❤

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکرشو نکن همه چیزی ک میدونیم رفتن و مردن

حالا بعدش زیاد مهم نیست

فکرتون درباره چیزی ک نمیدونی مشغول نکن

چیزایی هست ک ما به فکرش نیستیم ولی شاید برا یکی دیگه اونقدر مهمیم ک شاید یه روز باورمون نشه

بهتر ببین

بشو

و دیر باور کن ولی بپذیر

حتما وجود داره مطمئن باش

و یکی از اصول مهم مسلمان بودنه کسی که اعتقاد به آخرت نداشته باشه مسلمان نیس

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢