2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بکینگ پودرت کهنه بوده

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

اردت چی بوده و چند تا تخم نرغ زدی و اینکه بیکینگ پودر چقدر زدی چطور هم زدی موادتو اینا شرطه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

میگن مواد اولیه که استفاده می کنی باید به دمای محیط برسن

مثلا تخم مرغ، شیر

اگه مواد زیاد و کم بشه و اندازه ها دقیق نباشه خوب پف نمیکنه

آرزوهایم را...به خ♡دایی می سپارم که یوسف رااز ته چاه، به تخت پادشاهی رساند...:)!
اردت چی بوده و چند تا تخم نرغ زدی و اینکه بیکینگ پودر چقدر زدی چطور هم زدی موادتو اینا شرطه

همه چی روو خوب هم زدم ارد نون پزی بود بکینگ پودرم یه ق چای خوری زدم ۳ تا تخم مرغ

تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده ( حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه).

_ مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و ...دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.

_ میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده.

_ دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم ( اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه )

 _ فر از قبل گرم نشده ( اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه.

 _مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختید. این موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره.

 _ از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و به مواد اضافش کردید.

 _ بیکینگ پودر یا جوش شیرین به نسبت آرد کم بوده یا خیلی کهنه بوده ( اگر آرد مرغوب ندارید میزان رو باید 2 تا 3 برابر دستور بریزید تا نتیجه خوب بشه).

 _ روغن یا کره رو بیشتر از حد معمول ریختید یا ظرف رو زیاد چرب کردید.

 _ اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ یا خیلی کوچیک بوده. یا اینکه میزان 1سوم توش رعایت نشده ( یعنی فقط 1سوم قالب باید پر از مایه کیک بشه )

 _ مواد خیلی کند آماده شده و فاصله بین تهیه مواد تا قرار گرفتن در فر خیلی خیلی زیاد بوده ( به نظر من حد اکثر زمان آماده سازی باید نیم ساعت تا 45دقیقه باشه علی الخصوص توی هوای سرد اصلا نباید بین تهیه و پخت فاصله بیفته چون رطوبت کیک کلا از بین میره و کیک پفدار نمیشه )

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

همه چی روو خوب هم زدم ارد نون پزی بود بکینگ پودرم یه ق چای خوری زدم ۳ تا تخم مرغ

ارد نونو باید خیلی الک کنی ارد نون سنگینه پف به کیک نمیده تخم مرغ من ۶ تا میزنم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز