2777
2789
عنوان

زنگ زده خونمون...

286 بازدید | 10 پست

تاپیکاب قبل رو بخونین میفهمین

نامزدم زنگ زد...

مامانم گوشی رو برداشت ماشین رو لازم داشت میخواست ببینه خونه هست یا نه بعد گفت گوشی رو بدین به...رفتم جوابشو با سردی دادم تازه فهمید سرما خوردم گفت عصر میریم دکتر گفتم نمی‌خواد بابا میبرتم،دیگه رفتم حموم و اومدم داشتم موهامو صاف میکردم تا در پذیرایی اومد دیگه نیومد داخل اصلا هیچی هم درباره من نپرسید فقط گفت میرم ماشینو روشن میکنم تا... بیاد،منم نرفتم چون موهام خیس بودو گفتم بدتر میشم اونم رفت مامانمم شروع کرد به دعوا کردن من و عصابم رو ریخته بهم کمی درک نمیکنه اصلا هیچی نمیدونه همیشه طرف نامزدم رو میگیره 

حق با کیه؟کارم اشتباه بود؟😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره دیگه پیش مادرت ، احترامش رو نگه نداشتی ، میگفتی الان نمیتونم بیام موهام خیسه . حالا پشت موتور که نمیخواستی بشینی .نهایتش بخاری ماشین رو میزدی یخ نکنی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

کار نامزدتون که برای دعوای قبل شماس اشتباه بوده

ولی کار شما اشتباه تر بوده وقتی که نامزدت خودشو نزدیک‌میکنه، سرد برخورد میکنی و‌ ازش دورتر میشی

فرصت بده خب تا اشتباه قبلشو جبران کنه مثلا نمیدوسته مریضی ولی تا فهمیده خواسته ببره دکتر که شما خوب برخورد نکردی

مخصوصا جلو خانواده ها این رفتار خیلی اشتباهه ، اگه شما منتظر نامزدت بودی و مامانشم تو این صحنه بود و اون نمیومد دم در چه حالی میشدی! 

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
چقد کینه ای هستی خب برو‌دکتر اینهمه راه اومده دیگه وقتی منتظره سوار ماشین بشی چ‌سراغی بگیره ازت؟؟!!

چی میگی عزیزم،اصلا نیومده بود منو ببره دکتر که ماشینو لازم داشت اومد برد،وقتی هم که گفته میرم ماشینو روشن کنم نا بیاد منظورش این بود که منو فقط ببینه 

من تاپيكهاي قبلتم ديدم مشكلي نديدم اينجوري بخاي حساس باشي و برا خودت تو ذهنت با طرف هي قهر كني و اونم ندونه چ خبره سودي بهت نميرسه و اوضاع بدتر ميشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
آره دیگه پیش مادرت ، احترامش رو نگه نداشتی ، میگفتی الان نمیتونم بیام موهام خیسه . حالا پشت موتور که ...

ماشینو لازم داشته نیومده منو ببره که می خواست کسیو جایی برسونه 😑