2777
2789
عنوان

سیسمونی

179 بازدید | 15 پست

دوستان من دوتا زایمان زودرس داشتم که متاسفانه تو هر دو بارداریم بچهام زنده نموندن و من موقعی که اولی رو باردار بودم کلی وسیله براش گرفتم ولی موقع دومی هیچی نگرفتم الان اگه روزی بچه دار شدم میتونم از اون وسیله ها استفاده کنم یا ن؟و اینکه شماهایی که عین من بودین استفادع کردین؟

هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.

من استفاده کردم 

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
من استفاده کردم 

چه خوب منم پس استفادع میکنم اگه بچه دار شدم ان شاءالله

هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب منم پس استفادع میکنم اگه بچه دار شدم ان شاءالله

ان شاالله که میشه به همین زودیا

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
ان شاالله که میشه به همین زودیا

خداکنه من که کلا کم اوردم

خداکنه من که کلا کم اوردم

عزیزم تو نت بزن توصیه شیخ بهایی برای بارداری انجام بده منم انجام‌دادم باردار شدم

البته با اعتقاد کامل انجامش بده

عزیزم تو نت بزن توصیه شیخ بهایی برای بارداری انجام بده منم انجام‌دادم باردار شدم البته با اعتقاد کا ...

چشم عزیزم حتما♥️

عزیزم تو نت بزن توصیه شیخ بهایی برای بارداری انجام بده منم انجام‌دادم باردار شدم البته با اعتقاد کا ...

عزیزم شما دستور شیخ بهایی انجام دادین چند وقت بعد باردار شدی؟ 

من دو سال منتظرم می‌خوام این دعا رو بنویسم

🍓✨

عزیزم شما دستور شیخ بهایی انجام دادین چند وقت بعد باردار شدی؟  من دو سال منتظرم می‌خوام این دع ...

من همون ماه باردار شدم بعد هشت ماه

به یکی هم اینجا گفتم انجام داد همون ماه نتیجه گرفت

پس منم حتما انجام میدم ،ممنون عزیزم 💜

فدات ان شاالله نتیجه بگیری

اگه شنیده باشی برای بارداری باید زن زیاد استغفار بگه و‌روحشم برای بارداری اماده باشه

من چله نماز استغفار گرفتم روز ۱۷چله بی بی چکم مثبت شد دوس داشتی بزن نت انجامش بده❤️

فدات ان شاالله نتیجه بگیری اگه شنیده باشی برای بارداری باید زن زیاد استغفار بگه و‌روحشم برای باردار ...

اره عزیزم الان چله نماز استغفار دارم دو هفته ست شروع کردم 

🍓✨

اره عزیزم الان چله نماز استغفار دارم دو هفته ست شروع کردم 

به سلامتی پس دلتو بسپار به خدا ان شاالله حتما مامان میشی تا عید😊❤️

فدات ان شاالله نتیجه بگیری اگه شنیده باشی برای بارداری باید زن زیاد استغفار بگه و‌روحشم برای باردار ...

میشه گلم توضیح بری چجوری هس منم واسه بارداری میخام بخونم 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا