2777
2789
عنوان

گواهینامه

120 بازدید | 7 پست

خانما میخوام برم کلاس ایین نامه با خودم کتاب ببرم سر کلاس یا نمیبرن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان باشه ممنون

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

اخرش ک کتابو نمیخونی 

میفهمی چنتا نمونه سواله همونو بخونی پاس میشی چون تو کل کشور همین سوالاس و ازین ۲۰ نمونه یکیش شانسی میفته ب تو همین 

پس فقط گوش بده هیچی یادداشت نکن چون قرار نیست کتابو بخونی 😂😂😂

اخرش ک کتابو نمیخونی  میفهمی چنتا نمونه سواله همونو بخونی پاس میشی چون تو کل کشور همین سوالاس ...

اره نمیخونم سوالاشو دارم