2777
2789
عنوان

تعبیر خواب افتادن دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 35 پست
خواب دندون کلا بده

چندین سال هست میبینم 

اتفاقی نیافتاده

کلا دنبال تعبیر خواب بد نباش

بهش فکر نکن

انرژی مثبت بده فقط و تفکرات مثبت

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خونریزی داشته، خوابی که توش خون باشه اصلا تعبیر نداره باطله الکیه

با خون بوده 

بی خون هم بوده 

از بچگی تا حالا دیدم اتفاقی هم نیوفتاده

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
یکی از اقواممون خواب دیده بود دندوناش ریختن بعد میرن میپرسن از ی نفر اونم میگه یعنی بچه هات فوت میکن ...

دنبال منفی نباید رفت 

بعد هر خواب صدقه بدین و به فا ل نیک بگیرین 

کائنات هر جور فکر کنین 

همون جور براتون رقم میزنن

نه دندون من نیفتاده اصلا تو خواب دیدم دندون یکی دیگه افتاده

در کل خیره .نگران نباش 

من همین خوابو دیده بودم  افتاده بود شوهر خالم از زمین برداشت .نشونه این بود ک دخترش خواست عروسمون بشه ما اصلا خبر نداشتیم .😁

دقیقا بنظرم خیلی پیگیر شدن کلا خانوادگی هر خوابی ببین خیلی دنبالشو میگیرن

اره 

نباید دنبال خواب بری

چون تو طول روز هر اتفاقی بیوفته همون میشه خواب 

یا بستگی داره تو چه شرایط روحی و جسمی بخوابی

اینا همش تاثیر داره برای تعبیر خواب

کلا باید با دید مثبت به همه چی نگاه کرد

اره  نباید دنبال خواب بری چون تو طول روز هر اتفاقی بیوفته همون میشه خواب  یا بستگی داره ...

حالا من ی مدت اصلا هیچ خوابی نمیدیدم ی شب گفتم خدایا ی کار کن خواب ببینم دلم تنگ شده از اون به بعد هرشب خوابای وحشتناک میبینم همش از خواب میپرم:)