2777
2789
عنوان

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بچه ها...

104 بازدید | 8 پست

سلام.

بچه ها بیاین به من بگید من چیکار کنم😐

دختر داییم با یه پسره بی خبر از همه جا رل زده اونم مجازیییی... تو یه شهر دیگس پسره.

حدودا یه سالی میشه. (۱۴ سالشه پسره هم ۲۳)😑😑

الان بعد این همه مدت پسره اومده میگه من زن دارم دوتا بچم دارم😐🤦🏻‍♀️

پشمای هردومون ریخته... هیچ کس نمیدونه رلیده بفهمن براش بد میشه خانواده مون کلا به این جور چیزا اعتقاد نداره... از بین فامیلا فقط من می‌دونم. حالا چه برسه به اینکه بفهمن با مرد زن دار...

از صبحه مخمو خورده آروم نمیگیره. میگم ولش کن میگه از وقتی فهمیدم چند بار بهش گفتم بلاکشم کرده حتی. میگه بیخیال من شو تو زن و بچه داری و فلان ولی زیر بار نمیره با شماره های مختلف پیام میده بش. میگه میترسم کسی بفهمه بد بشه. الان از من راهکار میخواد من چ کنممم آخههه...

میگه دل شکسته خودم هیچی😐🤦🏻‍♀️

لا اله الاالله 

شما چیزی به ذهنتون میرسه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_شب     تعلیقش کن این بچرو

دقیقا چرا نی نی یارو تگ کردین؟🌚

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
@نی_نی_یار_شب     تعلیقش کن این بچرو

میشه بپرسم دلیلش چیه!؟

اگه موضوع تایپک با قوانین مقایرت داره نیازی به تعلیق نیست یه تذکر کافیه...

از مشکلاتم گفتم و راهنمایی خواستم.

بلکه عبرتی بشه برای دیگران