2777
2789
عنوان

چجوری این مشکل و بی دعوا حل کنم

388 بازدید | 33 پست
١ سال ازدواج کردم
چون من تک فرزندم شوهرم از اول ازدواج فقط مامان بابامو میبینه
نه خونه فامیلا میاد نه اگه ما مهمون داشته باشیم میاد
از یه نفرم توقع کرده تو فامیل حالا بیشتر جاها هست شوهرم نمیاد
اصلا هم منطقی نیست که با حرف حل شه چنبار خواستم حل کنم دعوا بالا گرفته
حالا من ١ سال با خانوادش رفت و امد دارم و اون هیچ جا نمیاد
تصمیم گرفتم منم فقط پدر مادرش ببینم که این موضوع برام مهم نباشه
یعنی نه با فأمیل من رفت امد داشته باشیم نه اون
حالا شوهرم توقع داره من باهاش همه جا برم الان سیزده با خانوادش میرن باغ و خوب خانواده ی منم میرن باغ
به من میگه بیا بریم
من چجوری بهش بگم که دعوا نشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اما خوب اصلااا اصلا با فأمیل من رفت امد نداشته عید خونه ی سر مادر بزرگم با من قهر کرد و نیومد در صورتی که من همه جا باهاش رفتم حالا اونا توقع دارن من برم همه الان باغ داداشش میرن خوب ٤٠ نفرن عروس دالاش داماک خواهر فلان فلان وقتی حتی حاضر نیست یه مهمونی یا بیرون با فأمیل من بیاد من چیکار کنم کلا سیاستشون منو از خانوادم ببرن بکشن سمت خودشون
بگو امسال میخام با مامانو بابام باشم اونام تنهان دوس دارن یه بار بچشون باهاشون باشه . بگو من میرم با اونا . بعد بگو دوس دارم توام به عنوان شوهر کنارم باشی تو جمع دیگه تصمیم با خودت . دیگه نگووو که چون تو نمیای منم نمیامو این حرفا
اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ
بگو شرمنده من بابام اینا یدونه بچه دارن من میرم پیش اونا تو برو پیش خونوادت .یا اینکه مامان باباتو هم با خودت ببری باغ اونا بگو دعوتشون کنه
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
الان باغی که مامانم أینا میرن شوهر خالم هست
اینم سر یه مهمونی که خالم أینا نیومدن و زنگ زده جواب ندادن
میگه از فلانی بدم میاد
مهمونی اول عید هم که بهش گفتم دلم میخواد تو جمع کنارم باشی رفت و جواب تلفنش نداد گفت تو میخوای به من روز بگی
بگو پارسال سیزده بدر با خانواده شما بودیم امسال نوبت خانواده ماست که با اونا باشیم بگو منم خانواده دارم اگه میخواستی همه ممناسبتارو با خانواده خودت باشی باید یه زن از بهزیستی میگرفتی که خانواده نداشته باشه نهایتش اگه قانع نشد شما با هانواده خودت برو شوهرت با خانواده خودش یعنی چی؟ تا به کی مردسالاری
هر کسی را سر چیزی و تمنای کسی است / ما به غیر از تو نداریم تمنای دگر.