2777
2789
عنوان

ختم چهارقل

722 بازدید | 9 پست

(لطفا هر قدر شرکت می کنید حتی یک مرتبه در پستها اعلام کنید.)

✨خواص خواندن چهار قل✨

🌹سوره‌های چهار قل یا چارقل، که به «سُوَر قل» و «ذات القلاقل» هم مشهورند، چهار سوره کوتاه از قرآن مجیدند که هر یک از آنها بعد از بسم الله الرحمن الرحیم با کلمه «قل» شروع مى شود.

گاهی انسان احساس می کند که کارش به سامان نمی رسد و انگار گره ای در کارش می باشد، در واقع فیزیولوژی سحر از نظر متافیزیک را می توان چنین بیان کرد که هر فردی در اطراف خودش درون هاله ای قرار دارد و از نظر تشبیهی پوششی نظیر پوستۀ تخم مرغ وی را فرا گرفته و متناسب با وضعیت روحی، روانی، و جسمی که شخص احساس می کند .

این هاله، بزرگ و کوچک و رنگی می شود، زمانی که بر روی این هاله انرژی منفی می نشیند یا به سمت این هاله انرژی منفی جریان می یابد این انرژی سنگین منفی، اجازه رسیدن انرژی ها مثبت و سودمند را به شخص نمی دهد.

از این رو شخص از برخی از آیات قرآن استفاده کرد که آن آیات دارای موکلین خاصی هستند و آن موکلین دارای قدرتی می باشند که با خواندن آنها به طرزی خاص می توان جلوی این نوع پدیده ها را سد کرد و در واقع سحر را باطل کرده و این امر از نظر علمای قرآنی کاملاً تأیید شده است حتی زمانی که پیامبر بزرگوار اسلام را برخی از کافران سحر کرده بودند، جبرئیل بر وی نازل شد و دستور خواندن چهار قل را به وی داد.(سایت دلگرم)

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دریک‌ حدیث‌ نبوی‌، مشهور بـه‌ حدیث‌ ذات‌ القلاقل برای‌ تعویذ براى دفع چشم زخم، سحر، آفات و بلا و برطرف کردن دردها و بیماری‌ها و استعاذه تعویذ گفته شده ودر امان‌ ماندن‌ خود و فرزند و مال‌ از آسیب‌، خواندن‌ این‌ چهار سوره‌ توصیه‌ گردیده اسـت.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

از هر شری به خدا پناه می برم🌹🌹🌹

و از شرک دوری می جوییم🌹🌹🌹

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@mtata  

@سرو،محمد  

@زیبایعجیر  

@کاربریپاکشده  

ای خدااا شکرت که اینقدر مهربونی،ای خداااا شکرت که واقعا بهم دلخواهمو دادی و حتی خیلی جاها من یادم رفته یا ندیدم که تو کمکم کردی،خدا بابت الانمم ازت خیلی ممنونم،خدایا نادونی ناشکریمو هر دم و هررر لحظه ببخش و خودت به درست هدایتم کن.

خدایا حاجات و آرزوهامو بده،خدایا دلخواهمو بده،خدا خیلی خوبی،خوب ترینی،سرچشمه ی خیری و خیر مطلق💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یا الرحم الراحمین

یا رحمان و یا رحیم

یا رحمان و یا رحیم

رحمت بسیااارت رو خواستارم برای هممون،برای هممون،لیاقت بده خدایا

بچه خیلی برام دعا کنید😭

@mtata     @سرو،محمد     @زیبایعجیر     @کاربریپاکشده   ...

خدایا با دست پرمهرت خودت تمام مسیر زندگیمون رو هموار کن اگر گرهی تو زندگیمون هست گره قلبامون باهم باشه  تو عشق ورزی اگه گرهی هست گره خواستمون با صلاحمون باشه اگه گرهی هست گره دستامون با هم باشه تو دوستی 

خدایا قادر متعال خالق آسمونها و زمین اگر ناشکری کردیم برما ببخشای و اگر خطایی کردیم از ما بگذر و روز بروز و لحظه به لحظه بیشتر کمکمون کن و خواسته و آرزوهای قلبیمون رو با صلاحمون گره بزن و بهشون برسون مارو 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
1 مرتبه خوندم🌹

ممنونم گلم الهی هرچه شر و بدبختی و بدی و سختیه از زندگیت دفع بشه

خدایا کمکم کن این انرژی منفی ها این ضرر و زیان ها رو از ندگیم دفع کن و یک عالم خیر و انرژی ها مثبت و حال خیلی خیلی خوب در زندگیم ایجاد و کن و حتی از مجموع نعمتها و خوشی ها و خوبی ها ی همه ی آنچه تا بحال بوده،از مجموع همه ی اونها بیشتر به من عطا کن،از همیشه متعالی تر و پر از حسهای ناب خوش

اینو نشونه ازت میگیرم خدای من😓🌹

قربونت خدا،نشونه هم نباشه کلام خودته،تو اهل خیر و رحمتی

خدایا ببخش و بیامرز همه اشتباهات و کاستی های دانسته و نادانسته رو

۳بار قرائت شد🙏

الهی خیرش رو ببینی عزیزدلم،الهی که بیشترین خیر و ازش ببری💖🌹