2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

165 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها میگن اگر با حلقه که با نخ بستیم رو دستت میزاری اگر حلقه ب صورت گرد چرخید یعنی دختره 

و اگر فقط میاد و میره مستقیم یعنی پسره 

این چقدر صحت داره کسی انجام داده درست بوده 

𓆩♡𓆪...میگفت:ولی بعضی شبا زیادی شبه...𓆩♡𓆪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای گفتی من امروز سونو تعیین جنسیت دارم🤩

ازینکارا بلد نیستم بکنم 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
من انجام دادم مستقیم میره میاد هنوز سونونرفتن ببینم راسته یانه

ان تی نرفتین؟ توی ان تی احتمال جنسیت رو میگ

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم

ن زوده عزبزم

اها😍 انشاالله سلامت باشه

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم

ب عقلتون رجوع کنید یعنی میشه با ی حلقه یااشیای غیرجاندار باحرکتش بشه فهمید بچه چیه؟؟؟؟؟؟انقد خرافاتی ...

این تعیین جنسیت ابن سیناس

خیلی جواب داده

خیلیااتجام دادن همون شده

لطفاتحفیق‌کنید

🫀👶🧿
ان تی چن هفته میرن؟ به من گفت شیش روز دیگه که دوازده هفتم کامل میشه برم سونو و غربالگری ولی نگفت ان ...

ان تی همون غربالگری اول ۱۲ هفته باید بری

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

اهان مرسی عزیزم که گفتی  پس اینکه میگن تو ان تی هم شاید جنسیت مشخص باشه من رفتم برای غربالگری ...

اره من مشخص شد به پرس بهت میگن 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

من تماااااام علائم ، ویار ، و تست ها همش میگفت پسر حتی عدد فری بتا و مام به ماما نشان دادم گفت پسر ولی دیروز درکمال ناباوری دکتر گفتتتت دخترررررر دنبال این چیزا نباش مثل من غافلگیر میشی