سلام دوستان من هر روز دوش میگیرم چاق هم نیستم نمیدونم چرا زیر بغلم بوی تند عرق میده. دو جلسه لیزر کردم احساس میکنم بعد از اون دچار این مشکل شدم. چه راه کاری دارید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر زیر بغلت زخم نداره روزی یکبار بتادین با پنبه بزن به زیر بغل بمال، بذار خشک بشه حدودا ۵تا۱۰دقیقه بیشتر نشه، بعدش بشور
بعد از چند روز میبینی دیگه اون بوی تند نمیاد
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭