2777
2789
عنوان

خواب زیاد😭

78 بازدید | 5 پست

وای هلاک شدم اینقد خوابیدم

دوست ندارم این زندگی رو از وقتی باردار شدم همش روزام داره تو خواب سپری میشه😭

چی بخورم؟چیکارکنم انقد نخوابم

لطفا راهکار بدید

حتی برای نماز صبحم بیدار میشم ولی یکم که میشینم خود به خود گردنم کج میشه و خوابم میبره...

کمخونی هم ندارم.فقط میخام نجات پیدا کنم ازاین خواب لعنتی

💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانواده‌م و نی نی‌م بفرستید💜                                      مرسی خوشگلا💋                                                                               از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت                                                 ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒                                         پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرین‌تر کردین...😍👶🏻
وای خوش بحالت  یادش بخیر بارداریم چقدر میخوابیدم  ولی الان دریغ از یه ساعت خواب راحت&nbs ...

ولی خسته م از خواب زیاد😢

💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانواده‌م و نی نی‌م بفرستید💜                                      مرسی خوشگلا💋                                                                               از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت                                                 ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒                                         پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرین‌تر کردین...😍👶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو تاپیک پر بازدید از زندگیت گفته بودی ، چقدر ناراحت شدم الان زندگیتون چطور حال مامانت بهتر شد ...

بله بهترن ولی خب همچنان واکنش های عصبی داره