2777
2789
عنوان

دخترای مجردددد

282 بازدید | 26 پست

پول خیلی مهمه تو زندگی خیلی درآمد بالا 

بخدا خسته شدم شوهرم کارگره سه ماه میشه شایذم بیشتر ک بهم پول تو جیبی نداد نداره ک بده مامانم کمکم میکنه با ماه چهار تومن سه تومن درآمد زندگی میکنیم کار نیس کلی بذهکاری داریم خیلی چهرم شکسته شددو ساله ازدواج کردم بچم ندارم بااین درآمد بچه کجا بیاد

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هممون همینیم هممون

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

تواین زمونه پول ۸۰درصد قضیس شایدم بیشتر

۹۹/۹۹۹۹۹۹ درصدشه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)