2777
2789

🔥😍

قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میوفته و تو مطمئنی که این اتفاق خوب پاداشیست از طرف خدا بخاطر کار های قشنگت 😍♥️

۳،۴ سال به تاریکی و حال بد گذروندم

اولین تجربع م

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو مرحله  ول کردن اولین عشقم

که حال بد و وضع داغون

خدا ب سر هیچ کس نیاره

تجربه بود

یه تجربه که دلم میخاد بمیرم از خستگی

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
۳،۴ سال به تاریکی و حال بد گذروندم اولین تجربع م

راجب امضات:

یه سیب از باغش کندن هممونو بیچاره کرده

بعد تو فک میکنی اون دنیا میزاره بری تو باغ با درختای میوه و رود خونه های عسل بشینی حوریاشو بمالی؟🥲🤣

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
راجب امضات: یه سیب از باغش کندن هممونو بیچاره کرده بعد تو فک میکنی اون دنیا میزاره بری تو باغ با د ...

😂😂😂

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

چن سال پیش ب شدت عاشق یکی بودم خیلی همو دوست داشتیم یه ادم دختر باز همزمان با ۱۵ نفر رل بود عرق میخورد رابطه با کسی داشت بخاطر من همه کاراشو ول کرد نماز میخوند باباش میگف من ۲۲ ساله نتونستم ادمش کنم تو چجوری تونسی😂 تو ی سال یبارم دست ب من نزده بود باباشو اینام زنگ زده بودن برا خاستگاری خیلیم خوشتیپ و خوش هیکل و قد بلند بود😂😂 (خودمم خوشگلم😜) بچه طلاق بود مامانش راضی نبود اینم بچه ننه هیچی دیگه بخاطر ننش ب هم خورد منم ازدواج کردم خیلیم از شوهرم راضیم دوسشم دارم 

اونم خبر ازدواج منو شنید معتاد شد کارشو ول کرد اصن ی وعضی 

دیگه ب ی دوستام گفتم از طرف من بش بگو برگرد ب زندگیو منو فراموش کنم اینا الان دیگه اوکی شده ینی زیاد خبر ندارم ازش ولی خب ترک کرد👩‍🦯

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡

من وقتی ۱۰ ۱۱ سالم بود عاشقش سدم الان ۲۰ سالمه هنوز عاشقشم. بهس اعتراف کردم امسال بعد این همه سال نمیدونم گفت برا ازدواجمون شرایطش جور نیس ک راستم میگه خانواده ها مانع هستن  ولی میدونم ک دوستم داره معلومه از رفتارش  

فعلا منتظر معجزه ام ک یا شرایط درست شه یا اون بیشتر عاشقم شه ک شرایطو بخاطر من تحمل کنه

تو رو جون بچتون گزارش نزنین . امیدوارم همیشه احساس خوشبختی کنید . 
چن سال پیش ب شدت عاشق یکی بودم خیلی همو دوست داشتیم یه ادم دختر باز همزمان با ۱۵ نفر رل بود عرق میخو ...

ولی فک کنم خوب شد ازدواج نکردی این چقد نوسان داره  ب ی حرف و ی احساس کلا شخصیتش تغیر میکنه 

تو رو جون بچتون گزارش نزنین . امیدوارم همیشه احساس خوشبختی کنید .