2777
2789
عنوان

مامان های ناز نی نی های مهر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 404019 بازدید | 89129 پست
من بیمارستان ها رو که نمی شناسم. من برای دختر اولم اتاق خصوصی نگرفتم. نمی خواستم هزینه زیاد کنم. در کل هم که مرد نمی تونه پیشت از بچه مراقبت کنه. برای همین به خاطر یه شب تحمیل هزینه نکردم. من با دکتر خودم که خیلی بهش اطمینان دارم و نزدیک 14 یا 15 سالی هست می شناسمش اگه می تونستم طبیعی زایمان می کردم. من تا ماه نهم هم قرار بود طبیعی زایمان کنم یه مسئله ای پیش اومد ریسک زایمان را زیاد کرد سزارین شدم. طبیعی زایمان کردن با یه مامای خوب یا دکتر خوب بهتره. اما اگه دکتر خوب نباشه کمی ریسکش بالاست. تازه شکل لگن و اندازه بچه هم خیلی مهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون سیما جون. پس فکر کردی ما میاییم سر کار که کار کنیم و مشکلی را از این مملکت حل کنیم؟ نه بابا . این اگه حل شدنی بود سالها پیش حل شده بود. ما به عشق تاپیک زدن باشما اینجاییم! وگرنه مرخصی می گرفتیم خونه می خوابیدیدم!
دیشب مهمونی بودیم. یه بیست نفری بودند. نامردید اگه فکر کنید دونه دونه شون تک تک ازم پرسیدند دختره یا پسر! کی می ری سونوگرافی! فکر کنم کل فامیل منتظرن ببیند این فسقل چیه. خوب بابا بی انصافا وقتی زن هاتون می پرسند شما دیگه نپرسید!! آدم خجالت می کشه!
چه اشکالی داری سیما؟ منم خودم به همه داداشام گفتم!! کار خلاف شرع که نکردیم!! بعد مگه خودشون از تو لپ لپ دراومدند که حاملگی ما عیب باشه! من که اصلا خجالت نمی کشم. کدوم بهتره: من خجالت نمی کشم و در باره اش صحبت می کنم. خواهر شوهرم: حتی کلمه حامله را بلند بین خانم ها ادا نمی کنه اما جلوی داداشاش می می را می انداخت بیرون به بچه اش شیر بده! کدومش بهتره؟
اشکال که نداره برای اینکه خودم مستقیم دفعه اول بگم یکم یه جوری بود وگرنه الان که در مورد آزمایشام و دکتر زن داداشم و غیره باهاشون حرف میزنم، قضیه همون به بوم دو هواست عزیزم برای عروس و خواهرشوهر