2821
2789
عنوان

ژل لب

326 بازدید | 24 پست

بچه ها کسایی ک ژل لب زدن،میدونن تا چند روز ورم داره؟

یعنی میخوام بدونم بعد از چند روز عادی تر میشه؟

اصلا درسته ک میگن چند روز اول ورمه؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله درسته تقریبا ۳_ ۴ روز ورم داره بعدش کم کم خودش و نشون میده بعد ده روز قشنگتر میشه

یعنی امیدوار باشم ک این حجم لب ورمه؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

من میترسم برم اون چیزی ک میخوام در نیارن و بزرگ بشه😐

هرچقدرهم دلسوزی کنید و بخواید تجربه تونو در اختیار کسی بذارید و راه و چاهرو نشونش بدید، تا خودش تجربه نکنه و توی چاه ها نیوفته نمیفهمه! متوجه هستیدددد نمیفهمه :)
یعنی امیدوار باشم ک این حجم لب ورمه؟

چقدر زدی من جاریم یک سی سی زده بود اول چند روز خیلی ورم داشت سری بعد که دیدم فقط یکم از لباس خودش کلفت تر شده بود

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
من میترسم برم اون چیزی ک میخوام در نیارن و بزرگ بشه😐

بستکی به اندازه که میگی داره اگه لبات معمولیه بیشتر از یک سی سی نزن اگه دیدی زیاد تغییر نکرد نیم سی سی اضافه کن

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
اره عزیزم نگران نباش من و میگی روزی که زده بودم دنبال راهی برای خودکشی می‌گشتم از بس اردکی و زشت شده ...

دقیقا همین حسو دارم 😂

چقدر زدی من جاریم یک سی سی زده بود اول چند روز خیلی ورم داشت سری بعد که دیدم فقط یکم از لباس خودش کل ...

منم یه سی سی

اره عزیزم نگران نباش من و میگی روزی که زده بودم دنبال راهی برای خودکشی می‌گشتم از بس اردکی و زشت شده ...

بیا دلداریم بده😭😂

بستکی به اندازه که میگی داره اگه لبات معمولیه بیشتر از یک سی سی نزن اگه دیدی زیاد تغییر نکرد نیم سی ...

لبام کوچیکه ولی نمیخوام خیلی ضایع باشه میخوام یه فرم خوب بده 

حس میکنم ۱ سی سی زیاد باشه 🤣

هرچقدرهم دلسوزی کنید و بخواید تجربه تونو در اختیار کسی بذارید و راه و چاهرو نشونش بدید، تا خودش تجربه نکنه و توی چاه ها نیوفته نمیفهمه! متوجه هستیدددد نمیفهمه :)