2777
2789
عنوان

کار در منزل

252 بازدید | 16 پست

خانوما سلام اگه واقعا دنبال کار در منزل و فقط با گوشی هستید این تاپیک رو بخونید..

واسه بچه دارها هم خوبه.فک کن هم بچه میخوابونی هم پول درمیاری

قضیه اینه ک تو بازار یا هر اپ دانلود دیگه ای اپ کارنت رو دان میکنی و  تو بخش ثبت نام کد ۵۵۳۶۶۶۲ رو میزنی و مبلغ ۵۵ هزارتومن آنی ب داشبوردت واریز میشه.برای منم ۱۰ تومن میریزن.تو میتونی اینکارو ادامه بدی تا بشی یک میلیون و فورا برداشت کنی پول رو یا ک ن بری تو قسمت استخدام ک فوق العاده اس

زیر ۱۸ باشی و مهرام نداشته باشی بازم برات ی کاری گیر میاد.کارهای هنری مث عروسک سازی و ... کارهایی ک با تحصیلات جوره مث حسابداری و .. یا نه عمومی مث تایپیست گویندگی ادمین اینستا بازاریابی و ...

جالب اینه برا هرشغلی هم آموزش داره ینی مثلا تو عروسک سازی بلد نیستی برات آموزش گذاشته  یا ...

لطفا کد رو یادتون نره عشقام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو چ حساب میگی.اولا اینکه بازار داره تبلیغش میکنه ینی حتما پرداختی دارن دوم شما نظرات مردمش رو بخون. ...

چندتاازکاربرای اینجا ازشون کلاهبرداری شده باکارنت هم همجامیگن هم تایپک زدن نی نی یارم ممنوع کردتبلیغشو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شما خودت پول  برداشت کردی؟ یا صرفا فقط تو کیف پول جمع میشه؟

خب روزی هزار نفر میرن ثبت نام میکنن و ب همه هم با کد ۵۵ میدن.نمیشه ک همه بتونن برداشت کنن.فقط کافیه مبلغ داشبورد ب ۱ میلیون برسه.اگه می‌ترسی پولت بره نمیخواد ک پول بدی.مث من نشر بده بین دوستات و وقتی ی میلیون رو گرفتی اعتماد کردی استخدام شو

خب روزی هزار نفر میرن ثبت نام میکنن و ب همه هم با کد ۵۵ میدن.نمیشه ک همه بتونن برداشت کنن.فقط کافیه ...

الان ازشما۱تومن شده ؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله منم رفتم ثبت نام کردم گفتن ۸۰ پول بده منم ندادم

اگه کلاهبرداری بود مطمئن باش جزو رده اپ های امن بازار خطاب نمیشد و اینکه اینهمه آدم از برش دارن نون میخورن ایشون ثبت نام نکرده چون نگران شده داره همرو نگران میکنه

الان ازشما۱تومن شده ؟

خب باید یه تومن کنیم دیگه.مثلا شما ثبت نام کنی چیزی ازت کم نمیشه پولی ک نمیخوای بدی ولی ۱۰ میاره رو حساب من و ۵۵ رو حساب شما.جمع کنیم تا دریافت کنیم.چرا اعتماد نداری دارم میگم جزو اپ های امن بازاره