2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

721 بازدید | 6 پست

بچها من رفتم بخیه هام رو نشون دکتر دادم گفت افتادن جوش خورده اما جای واژن خراب جوش خورده عین پرده شده گفت موقع نزدیکی اذیت هم میشی بعدپاره بشه مثل گوشت اویزون میشه بیا واست دوباره پاره بخیه کنم توروخدا کسی ازشما اینطوری بوده چیکار کرده 

اه از همین چیزای زایمان طبیعی متنفرم   نمیدونم گلم  من سز بودم ولی عمه منم یه تیکه گوشت اصافه اورده بود با یه کرم نمیدونم چی بوده خیلی سال پیش با اون گوشته رفته به اونم گفته بودم باید بیای عمل کنیش اگر با کرم نره  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تورو خدا ازش بپرس چی بوده واقعا رفته ازش توضیحات بپرس بمنم بگو

پرسیدم گفت یادم نیست اخه الان پسرش ۱۶سالشه    میگه تو اثاث کشی اینا جعبه ایی هم نمونده که نگاه کنم اسمشو   حالا شاید دکتر یه چی گفتع شاید برا شما این جور نشه  

اه از همین چیزای زایمان طبیعی متنفرم   نمیدونم گلم  من سز بودم ولی عمه منم یه تیکه گوشت اص ...

اخه اگر پیش دکتر خوب ادم بره اینجوری نمیشه که من پیش دکتر اتقانی زایمان طبیعی کردم و خیلی خوب برام بخیه زد و بعدا اصلا هیچ مشکلی نداشتم 

اخه اگر پیش دکتر خوب ادم بره اینجوری نمیشه که من پیش دکتر اتقانی زایمان طبیعی کردم و خیلی خوب برام ب ...

کلا دکتر و بیمارستان شرطه تو زایمان ولی  بازم سزارین راحت تره  هر کی طبیعی بوده تو اشنا ها مشکل داشته مثلا مامانم  گفت میکشمت بری طبیعی