2777
2789
عنوان

نفقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 25 پست
خودش میگه هرکاری میخوای بکن وکیلم گذری بود من خیلی تحمل کردم هم بداخلاقه هم خرج نمیکنه من ی مقدار پس ...

خب ایشون میگن هرکاری میخوایی بکن چون می‌دونن.

برای اینکه اگه خودش اقدام کنه باید مهر و نفقه رو کامل بده.

ولی شما اقدام کنی واسه طلاق چون دلیلی قابل اثبات نداری.اگه قاضی قبول کنه.باید مهریه رو کامل ببخشی.حتی پیش اومده که بیشتر هم مجبور شدن بدن تا قانون رضایت به طلاق زن بده.

خونه رو بی دلیل ترک کنی.ناشزه میشی.نفقه هم بهت تعلق نمیگیره.

نفقه 

مسکن درمان.غذا.لباس‌و همراهش این و بقیه موارد پول تو جیبی هم میشه.

که تمام اینا بستگی به شأن زن داره.

(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

خب ایشون میگن هرکاری میخوایی بکن چون می‌دونن. برای اینکه اگه خودش اقدام کنه باید مهر و نفقه رو کامل ...

عزیزم ایشون تو منزل پدر من نشسته ۴ ساله فقط وسیله ها برای ایشونه

آینده روشنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایشون تو منزل پدر من نشسته ۴ ساله فقط وسیله ها برای ایشونه

من که اطلاعی از شرایط شما ندارم.

فقط توضیحاتی دادم که وسط راه پشیمون نشین.

(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

میگم یعنی مسکن تهیه نکرده

بهتر این دلیله برای نفقه بیشتر

البته نه دلیلی که بتونین باهاش جدا بشین‌.

ولی قانون راه فرار برای این مورد برای مرد گذاشته.

که چیکار کنه راه فرارش چیه

بهش مهلت میدن.که‌خونه بگیره.شماهم میری کارشناس نفقه.

ایشون میتونن.یه خونه صوری با اجازه نامه صوری بگیره.

لوازم منزل هم قانونی با مرده‌.میتونه اجاره کنه.

دادگاه تشکیل میشه.کارشناس نفقه میری هم شما هم شوهرت‌.

طبق شأن شما و اینکه چقدر این مدت زندگی نفقه گرفتین.براتون نفقه معوقه تعیین میشه.

بعدم حق تعیین مسکن نداری.حق تعیین محل زندگی نداری.

و بعد اجاره خونه اگه نری تو اون خونه زندگی کنی.یا بگی زندگی نمیکنم.عدم تمکین میگیره.

نفقه در آینده بهت تعلق نمیگیره.

چندتا راه داره که بتونی جدا بشی.

تو اینترنت سرچ کن.

راه های سختیه.

پا تو این مسیر نزار تا قبل از اینکه مطمئن نشدی.

خوب قبلش تحقیق کن.

بهش مهلت میدن.که‌خونه بگیره.شماهم میری کارشناس نفقه. ایشون میتونن.یه خونه صوری با اجازه نامه صوری ب ...

حق مسکن دارم با منه میتونم همینجا بمونم بگم بهم اجاره بده؟

آینده روشنه  
حق مسکن دارم بت منه میتونم همینجا بمونم بگم بهم اجاره بده؟

خوبه خداروشکر 

کمتر کسیو‌دیدم از اینجور حق ها بگیره 

حق مسکن داری .میتونی رو خونه ایراد بگیری.با کارشناس که رفتی خونه ببینی.میتونی بگی ایراد داره.لوازمش قدیمیه‌.مکانش خوب نیست.

نمی‌دونم اگه خونه برای شماست اره فکر کنم بتونی.

اکه برای خانوادته‌.اجاره رو به پدر باید بده نه شما.پدر باید در عوض اینکه تو خونش نشستی پول بگیره

البته اگه قبول کنه.همسرتون یا پدرتون

چندتا سوال ذلشتم اگه میشه بیایید ازتون بپرسم

اگه بتونم حتما