2777
2789
عنوان

نفقه

1253 بازدید | 25 پست

کیا برای نفقه اقدام کردن شوهر من از اول ازدواجمون کلا با دعوا پول میداد برای خودشم خوب پول خرج میکنه اما بمن با بحث وجنجال حالا نمیدونم اقدام کنم برای نفقه یا نه ی وکیل گفت اقدام کن وظیفشه که تامین کنه ی ناهم اگه ی خرجی کنه انقدر میگه منم چند وقته غذا درست نمیکنم 

آینده روشنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفقه فقط پول تو جیبی نیست برای شما که زیر یه سقف رفتی.

وکیل میگه اقدام کن.

تورو تو دردسر میندازه که بعد بتونه ازت پول بکنه.

خوب فکر کن.

هم‌ حقوقی و هم اینکه رفتن به دادگاه و گرفتن حق قانونی از نظر شوهر و خانوادش یعنی اعلام جنگ.و طلاق

(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

نفقه فقط پول تو جیبی نیست برای شما که زیر یه سقف رفتی. وکیل میگه اقدام کن. تورو تو دردسر میندازه ک ...

خودش میگه هرکاری میخوای بکن وکیلم گذری بود من خیلی تحمل کردم هم بداخلاقه هم خرج نمیکنه من ی مقدار پس انداز دارم چشمش به اونم هس تازه

آینده روشنه  
وضعیت منم همینجوری با دعوا جربحث ازش پول می گیرم من بچه دارم نمیتونم جدا بشم

منم پارسال تا پای حدایی رفتم یعنی هیچ کدوممون اقدام نکردیم ولی چند ماه دور از هم بودیم که به واسطه آشناها آشتی کردیم ولی باز روز از نو روزی از نو

آینده روشنه