2777
2789
عنوان

عمل قلب باز

175 بازدید | 13 پست

بچه ها اولین باره این خواهشو از کسی میکنم؛  میشه لطفا لطفا برای پدرم که پس فردا عمل قلب باز داره دعا کنید اگه تونستید یه صلوات بفرستید ایشالا هیچ وقت از عزیزتون دور نشید🙂❤

ان شالله عملش به خوبی و خوشی انجام میشه نترس گلم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاللع ک ب سلامتی از اتاق عمل میان بیرون.

پدر من پارسال این موقعا عمل قلب باز داش داشتم دیوونه میشدم فک میکردم دنیا ب اخر رسیده ولی خداروشکر الان خوابه و داره خروپف میکنه نگران نباش عزیزم

ان شالله خدابهشون سلامتی بده....من واقعا با پوست و گوشتم نگرانی شمارو درک میکنم ...بهتره دعای مجیر گوش بدی همزمان دعا کنی ....اخه شوهرم موقع عملش از بس بیتاب بودم فقط مجیر گوش میدادم و‌ضجه میزدم ..خداروشکر الان حالش خوبه ...مراقبت خیییلی میخواد خیییییلی 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
انشاللع ک ب سلامتی از اتاق عمل میان بیرون. پدر من پارسال این موقعا عمل قلب باز داش داشتم دیوونه میش ...

موقع خروپف بیدارش کن ...اصلا نزار خروپف کنه براش ضرره 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
انشالله که همیشه سایش بالای سرتون باشه. بابای منم عمل باز داشته ولی الان خیلی خوبه. تو هم خودتو زیاد ...

مرسی ایشالا همیشه سلامت باشه،  اخه 25ساله دیابتم داره ریسکش خیلی زیاده یه هفتست کارم شده گریه😔

انشاللع ک ب سلامتی از اتاق عمل میان بیرون. پدر من پارسال این موقعا عمل قلب باز داش داشتم دیوونه میش ...

قدرشو خیلی بدون ایشالا سایش همیشه بالا سرت باشه واقعا این چند روز فهمیدم هیچ نعمتی بالاتر از پدز مادر نیست😔

ان شالله خدابهشون سلامتی بده....من واقعا با پوست و گوشتم نگرانی شمارو درک میکنم ...بهتره دعای مجیر گ ...

خداروشکر حالشون خوبه عزیزم ممنونم بابت راهنمایی قشنگت😭❤

پدرمنم عمل قلب بازداشت ۴رگ اصلی قلبش گرفته بود الانم سایش بالای سرمونه نگران نباش

خداروووشکر ایشالا همیشه سلامت باشه ایشالا خدا پشت پناه منم ازم نگیره

قدرشو خیلی بدون ایشالا سایش همیشه بالا سرت باشه واقعا این چند روز فهمیدم هیچ نعمتی بالاتر از پدز ماد ...

همینطور عزیزم من بهت قول میدم ک پدرت ب زودی سالم و سلامتبرمیگرده پیشتون .فقط باید خیلی مراقب بعد از عملش باشید کسی رو نزارید برای ملاقات ابمیوه های طبیعیه طبیعی بدید روزی چند بار غذاهای کم نمک با روغن زیتون بهش بدید تا یکماه بعدش دیگه حالش خوبه خوبه نگران نباش