2777
2789
عنوان

دندون درد و دندونی ک بی حس نمیشع

391 بازدید | 4 پست

خانوما من خیلی میرم دندون پزشکی وضعیت دندونام افتضاحه تا الان هم کشیدم هم.  عصب کشی سومین دندون زیبایی امروز قرار بود عصب کشی بشه دکتر هر چقدر آمپول زد سر نشد منم گریه میکردم خب خیلی درد داشت بعد یدونه با آمپول میزد تو دندونم دو باره با یه سوزن عصب و در می‌آورد گفت عصب هم زیاده هم در نمیاد شما فکر کن نیم ساعت فقط داشتم اسم می ریختم حالا قرارع بازم برم پیشش برای اون یکی دندون زیبایی اینم بگم عفونت زیاد داشت لثه هام و دندون زیبایی هم عصبشون قویه میترسم بازم برم چیکار کنم ممکنه ک از عفونت باشع ک درد می‌کشیدم یا نه چی تخملشو ندارم خود دختره هم ترسیده بود ترخدا راهکار بدین نه نصیحت

شیاف بزار واس درد 

عفونتم خب قرص بخور

منم دندونم افتضاحه دردم میکنه لعنت ب بی پولی آمین

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چون عفونت داره اینطوریه

ما ک میریم، دکتر چک میکنه اگه عفونت داشته باشه انتی بیوتیک تجویز میکنه، بعد ازون نوبت میده برا عصب کشی و اینا

ولی خ حتمن باید دکتر تجویز کنه عااا

باخودش یا دکترای دیگه صحبت کن ببین دلیل بیحس نشدنش چیه

انشالله خوب بشی عزیز:)

دندونی که عفونت داشته باشه بی حس نمیشه، اول آنتی بیوتیک بخور تا عفونت کامل برطرف بشه، عفونت دندون سخت خشک میشه ممکنه چند ماه هم طول بکشه ولی قبل از تمام شدن عفونت نه دندون بکش نه پر کن، ترجیحأ دکترتو عوض کن، شکنجه گاه نمیری که میری ترمیم دندون

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...