عزیزان جمعه همین هفته بله برون برادر شوهرمه،میشه بگین من باید چیکار کنم چ رفتاری داشته باشم لباس چی بپوشم مدل موهام چجوری باشه کلا همه چیو بگین(من خودم سه ماهه نامزد کردم و جاری بزرگ هستم)
بستگی داره مراسم چجور باشه اگه بله برون ساده و مثل خاستگاری تیپ یه مدل اگه مفصل و بزن به رقص یه مدل دیگه و مجلسیه بستگی به مراسم داره رفتارتم عادی و با روی باز و خوشحال که نگن جاریه حسودی میکنه موهاتم همینطور بستگی به مدل مراسم داره من خودم بله برونم یجور بود باید با شال میشستی ولی دوستم یجور بود شینیون و لباس مجلسی باید میپوشیدی
اول اینکه مال کدوم شهرین و رسم پوششتون چطوریه؟مذهبی هستین یا نه؟مجلس قاطیه یا نه؟به نظر من یه لباس بلند آستین بلند اندامی و جذب شیک بپوش هم وقار داشته باشه هم شیک باشه موهاتم شینیون نیمه باز و یه آرایش لایت و شیک!من خودمم ۶ماهه عقد کردم به عنوان نامزدی هرچی پوشیده تر باوقارتر و باکلاستر!چون نامزدین لباس لختی نپوش نمیگم بده اتفاقا بد نیست اما چون نوعروسی و مجلس برادرشوهرته توهم تو چشمی!لباستم رنگ روشن نباشه یه لباس بلند و آستین دار که جذب باشه یه دنباله ی ریز هم داشته باشه شیکتره خیلی کم، اگه شکم پهلو داری گن هم بپوش،رنگشم سبز تیره یا مشکی یا جیگری خوشگله،هرچی ساده تر شیکتر،میکاپ غلیظ رو بزار واسه عروسیت نگن نگا جاری رو از عروس بیشتر ارایش کرده،رفتارتم لبخند ملیح و خانومانه داشته باش سنگین رفتار کن زیاد حرف نزن سعی کن باهمه با لبخند و گرم و باارامش رفتار کنی،از الانم با جاریت صمیمی نشو نمیگم بی محلش کن اما دور مادرشوهرت بگرد هیچوقتم هیچی از خانواده خودت یا شوهرت به جاریت نگو،به جاریتم بگو خیلی خوش اومدی به خانواده و واقعا خوشبختیم که بهترین مادرشوهر رو داریم و ازاین حرفا،الان رقابت تنگاتنگ میشه،اصلا رفتارای عادی و نرمالتو جلو خانواده شوهر یا جاریت نشون نده همیشه باارامش و لبخند ملیح صحبت کن و رفتار کن،تو جاری بزرگه ای سعی کن جوری رفتار کنی که در شان عروس بزرگ خانواده باشه