2821
2789
عنوان

ساس در هتل

1524 بازدید | 42 پست

سلام دوستان پونزده روز پیش رفتیم مسافرت کیش تو هتل ساس دیدم حالم از اون روز خیلی بد شده همش نگرانم میگم نکنه با خودمون خونه آورده باشیم؟شبا خواب به چشمم نمیاد از ترس 

اگه اومده بود تو این ۱۵ روز مشخص میشد؟

خیلی مراقب باشین میرین هتل

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا خدا من انقدر حساسم اینو شنیدم دیگه پامو جایی نمیذارم😑🤐

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
یاخدا. کدوم هتل؟گفتین به مسئول اونجا؟

هتل ستاره خدا ازشون نگذره آره یه روز موندیم وقتی دیدیم فرار کردیم به مدیریت گفتیم زیر بار نیومد....

هتل لوتوس هم رفته بودن یکی از کاربرهای نی نی سایت یه هفته پیش اونا هم ساس دیده بودند 😭

هتل ستاره خدا ازشون نگذره آره یه روز موندیم وقتی دیدیم فرار کردیم به مدیریت گفتیم زیر بار نیومد.... ...

خیلی وحشتناکه. منم یبار رفتم ستاره.انقدر ادمای مختلف میرن توی هتلا احتمالش هست واقعا. ولی مسئولین اونجا باید مرتب رسیدگی کنن سمپاشی و اینکارا‌ . 

ما هم شمال رفته بودیم یه هتل اتاقاش ملحفه هاش همه جاش ساس بود مامانم دیگه شب تا صبح نسشت تو لابی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792