این سری که پریود شدم روز دوم رفتم حموم. از اونروز تا حالا که ۲ روزه پریودم تموم شده پا درد دارم. از کمر تا نوک پا درد میکنه. از یه طرفم روده تحریک پذیر دارم. یه چند باری ببخشید اسهال شدم درد بدتر شد. به نظرتون چرا اینجوری شدم؟در ضمن اکثرا بدنم سرده.
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
دارچین زیاد میخورم ولی زنجبیل چون همورویید دارم نمیتونم بخورم
ببخشید هموروئید چیه
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
من خودم بدنم سرده روماتیسم دارم، زنجبیل زیاد استفاده میکنم ،منم دارچین نمیتونم استفاده کنم معده مو داغون میکنه
ممنون ک پاسخگو بودین❤