2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قبل غذا یه قاشق سرکه سیب با یه لیوان آب بخور به شدت اشتهاتو کم میکنه یه قرص خونگی هم یادت بدم زیره سبز و سیاه دارچین زنجبیل زردچوبه وعسل یه قاشق ازهر کدوم باهم مخلوط کن اندازه نخود  درس کن بزار یخچال تو ظرف در بسته نیم ساعت قبل غذا بخور به عنوان کسی که قرص لاغری مصرف کرده میگم نخور نخور بعدا شدیدا پشیمون میشی 

قبل غذا یه قاشق سرکه سیب با یه لیوان آب بخور به شدت اشتهاتو کم میکنه یه قرص خونگی هم یادت بدم زیره س ...

یه سری مصرف کردم اما عوارض داشت 

یه سریا. میگن بلوتامین خوبه 

اینی که شما میگی اثر داره ؟؟؟ برای ریزه خواری 

یه سری مصرف کردم اما عوارض داشت  یه سریا. میگن بلوتامین خوبه  اینی که شما میگی اثر داره ...

منم اون قرصی که خریدم همه میگفتن بدون عوارضی گیاهیه هزارتا کوفت دیگه ولی بعد مصرفش فهمیدم صدردصد توش شیشه داره که رو اعصاب و قلبش به شدت تاثیر داره انگاره تو عالم هپروت بودم گیج و منگ شبا خوابم میومدشدید ولی نمیتونستم بخوابم اگه هم بعد چن ساعت میتونستم بخوابم با تپش قلب شدید از خواب بیدار میشدم من یه هفته استفاده کردم ولی ضعف اعصاب که خیلیم شدید بود تا چن مدت ادامه داشت گوشیم شارژ نداره ولی مطمین باش همه ی قرصای لاغری شیشه دارن و اگه لاغر شدی نمیتونی که مداوم استفاده کنی بعد از اتمام قرصا سریع برگشت داره حالا اگه معتاد نشدی