2777
2789

سلام جفتم قدامی

سونو امروز بهم گفت باید 20روز دیگه برم پیش دکترم

بد نباشه یه وقت 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چرا بد باشه حالت قرار گیری جفت قدامیه یعنی جفت روی نی نی فقط حرکات نی نی و کمتر احساس می کنی 

فقط جفت سر راهی بده

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا

نه عزیزم 

موقعیت جفت هست 

یعنی دقیقا وسط جنین و شکم شما 🤭 

جفت پایین یا سرراهی مراقبت میخواد 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

نه منم‌قدامی‌بود فقط واسه زایمان دوم سزارین چک میکنن چسبندگی نداشته باشی چیز بدی نیست

سلام عزیزم من سزارین سوممه انشالله اسفندماه بنظرت کی چک میکنن درمورد چسبندگی ازاولش استرس اونو دارم ولی دکترم چیزی درموردش نگفته سونوی بخصوصی داره یاهمین سونوهای معمولی میگه اگه چسبندگی باسه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍