2821
2789
عنوان

جوگیرشدم

211 بازدید | 12 پست

رفتم یک ماسک موداخل حمام خریدم ۱۱۰هزارتومن مارک کامان دوبارمصرف کردم اصلا موهاموزیادنرم نمیکنه فقط موهام پف میکرد امشب رفتم کلشو توچاه حموم خالی کردم انداختمش دور الانم پول لازمم الکی پوله روبه بای دادم😟😟

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

روغن زیتون یا آرگان میگرفتی صد برابر این چیزا تاثیر داشتن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😄😄😄

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
چقدر زود تصمیم میگیری🩴

مدلم همینه کارای جوگیری زیادمیکنم مخصوصااگه ازیک چیزی ناراضی باشم تانابودش نکنم آروم نمیشم

روغن زیتون یا آرگان میگرفتی صد برابر این چیزا تاثیر داشتن

روغن زیتونم دارم اینوگفتم واسه تنوع بگیرم که بدازکاردراومد

روغن زیتونم دارم اینوگفتم واسه تنوع بگیرم که بدازکاردراومد

چون قیمتش کمه واقعا 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اخه الان ماسک موها همین قیمتن زیاد خودتو ناراحت نکن

ازاین میسوزم الان پول لازمم رفتم اون پوله روالکی الکی خرجش کردم

2824
2823
2791
2779
2792