asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1790 عنوان مدل لباس کردی🤩🤩🤩🤩 511 بازدید | 9 پست هرکی مدل لباس کردی زنونه داره یا پیجی چیزی داره لطفا برام بفرسته دوس دارم بدوزم اگه پیجی پیدانکردم ک بخرم ازشخودم ترکم ولی عاشق لباس کردی امممنون❤️❤️❤️❤️❤️ ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙 1401/10/17 | 23:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1790 ممنون گلم❤️ ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙