2777
2789
عنوان

دلتنگی💔

96 بازدید | 5 پست

۹سال با یه پسری در ارتباط بودم میدونم الان میگید باید تکلیفتو مشخص میکردی ولی نه من شرایطشو داشتم نه اون سنمون کم بود و دستش خالی بود منم توی سن کم پدر و مادرم اجازه نمیدادن اما بالاخره ۹سال عااااشقانه باهاش بودم اما میفهمیدم که سرده برخلاف زبونش اما عملش سرد بود ساعت ۱۱شب میومد دوتادپیام میداد و میخابید زنگ میزدم من از تمام جونم دلم تنگ صداشدمیشد و اون حتی ی بارم توی روز زنگ نمیزد ولی همه حرفاش از عشق بود خلاصه باهم بودیم تا ۷ماه پیش ک سر یه موضوع ساده زد به سیم اخر و گفت تفاوت فرهنگی داریم وومن میرم ک تو خوشبخت شی😒 و میرم که ۹سال نشه ۱۱ سال چون تا دوسال دیگ حتی نمیتونم قول بدم بتونم ازدواج کنیم اخرین بار که بعد از ۲ماه بهش زنگ زدم با گریه و دلتنگی و اونم قربون صدقه میرفت و میگفت منم شرایطم همینه ولی نمیشه و اخرین بار  گفت کنارت میمونم چون خیلی داری اذیت میشی ولی بعنوان یه رفیق نه ازدواج😭😭😭😭

گذشت تا شب یلدا بهش پیام دادم تو واتس با اینک انلاین بود و انلاین میشه دوتا تیک خاکستری خورد ولی ندید

بچه ها من خیلی دلم تنگشه واقعن عاشقش بودم همه رویاهامو با اون تصور کردم مثل یه زن نسبت به شوهرش تعهد داره بهش متعهد بودم با اینکه هیچ دلخوشی ندیدم توی این رابطه نمیدونم اصلا چی بگم دلم واسه خودم میسوزه😭😭

همش با خودم حرف میزنم و مخاطبم قرارش میدم قربون صدقه‌ش میرم میگم عزیزدلم توک میدونی جونم به جونت بسته‌س جان من برگرد😭😭😭😭😭 نمیدونم چکار کنم خدا همه درا و راها رو ب روم بسته

دقیقا منم مثل توام البته من۴سال رفته نامزد کرده دقیقا همین حس بهش دارم تقصیرخودمون دلم میخوادی ...

منم اوایل واسش دعا میکردم قران میخوندم سالم باشه و ....

الان بین تنفر د عشق گیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عشقت پاک 

خدا تو دل آدمهای پاک فقط قرار میده 

تو الان تو دوره ی سختی هستی دوره ی بلوغ ، پوست میندازی و بزرگ میشی 

خدا به مو میرسونه اما پاره نمی کنه 

سهم شما اگر اون اقا باشه دنیا زیر و رو بشه هم بهم میرسید اگر سهم هم نباشید تا دم سفره ی عقد میرید و عقد نمی کنید 

ذکر بگو 

ارامش بطلب از خدا 

بسپار دست خدا و بهش مطمئن باش بذار خدا بغلت بگیره و ببره اونجا که باید ....