یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قطعا حس رو مخی میده اما تحمل کن انشالله به جایی میرسی به این روزات لبخند میزنی و میگی از الانم راضیم
🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی میکردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗
منمرو این کلمه خیلی حساسم،عزیزم سعی کن باهاش کنار بیایی،میدونم ساید حس میکنی پشت این کلمه تحقیر نهفته ولی مردم اینطوری فکر نمیکنن،خودت محکم و قوی باش داری نون حلال درمیاری به جای اینکه از راه دیگه پول دربیاری،ان شاالله خدا کمک کنه کار بهتر هم پیدا میکنی فعلا بزارش پای کسب تجربه و به این چیزا فکر نکن
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇