2777
2789

فقط اومدم ببینم چ خبره😬

هرچقدرهم دلسوزی کنید و بخواید تجربه تونو در اختیار کسی بذارید و راه و چاهرو نشونش بدید، تا خودش تجربه نکنه و توی چاه ها نیوفته نمیفهمه! متوجه هستیدددد نمیفهمه :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳۰ سالمه 

قسمت نشد خواستگار خوب نداشتم خانوادم سطح پایین هستند هر کی از راه رسید دختر بازاری و کارمند خواست با اینکه خودش بچه کارگر بود دیگه منم نشد ازدواج کنم 

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی

۲۶ ساله ام اما فکر نمیکنم مجرد بودنم دلیلی بخواد خیلی زوده به نظرم همه مدلی هم داریم ۱۵ داشتیم ۱۸ داشتیم ۳۰ هم داشتیم اما الان اکثر اطرافیان از ۱۸ به فکر شوهرن و واقعا تلاش میکنن که ازدواج کنن 😅

23

چون خیلی درس خون بودم. 

زیاد بهش فک نمیکنم.

همه رده سنی هست

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

۱۹سالمه،بعد از اتمام درس من و شخص مورد علاقم انشالا،معیار اصلیم اخلاق و خانواده بعد زیبایی و دارایی،تهرانم ولی اصالتا لرم که لرها معمولا زود شوهر میکنن(البته نسل جدیدش دیگه اینطور نیست)

۱۹ سالمه

چون سنم کمه ازدواج نکردم البته علاقه ایم ندارم😅

حقیقتا به ازدواج فکرم نکردم که بخوام معیاری داشته باشم براش

تهرانم اکثرا ۲۵ به بالا فک کنم ازدواج میکنن🙆🏻‍♀️

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

23

چون شخص مورد نظرمو پیدا نکردم +خانواده سختگیری دارم+اولویتم این بود ک اول رو خودم کار کنم و بعد اجازه بدم کسی وارد زندگیم شه 

معیار اصلیم اینه ک همو بفهمیم ینی ادم هم باشیم 

تهران ،معمولا ۲۴-۲۵ ب بالا

۱۸ چون هنوز بچم:/ و درس دارم خوش اخلاق و پولدار و خوش قیافه و قد بلند و خانواده و... شهرمو نمیگم ...

جسارتا خودتون هم خوش اخلاق و پولدار و خوش هیکل هستین؟

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد