2777
2789
عنوان

دوست مجازی💔

155 بازدید | 10 پست

(پیرو تاپیک قبل)

یه دوست مجازی دارم خیلی خوبه اصن عالی همونطور که گفتم بخاطر درسامو کنکورم مجبورم کلا ولش کنم🙂💔

همیشه شبا با هم حرف میزدیم کلی میخندیدم💔

خیلی خاطرات خوبی برام ساخته

امشب جدا شدیم واقعا هنوز باورم نمیشه خیلی حالم بده کلی گریه کردم حال اونم خیلی بد شد :))💔💔💔تموم شد ولی کلی بهش وابسته ام🤦🏻‍♀️💔

واقعا نمیدونم چطوری باید شبا بگذرن از این به بعد امیدوارم زمان زودتر حلش کنه البته که هیچوقت فراموشش نمیکنم💔

این تاپیکم بمونه به یادگار که دیگه هیچوقت سراغ دوست مجازی نرم :)💔

بهتره بخونی و کنکور رو قبول بشی. اون وقت استقلالت بیشتر میشه و برای خودت آزادتری و دوستای هم دانشگاهی یا همخوابگاهی پیدا میکنی با هم خوش میگذرونید کلی خاطره قشنگ درست میکنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم امیدوار شدم به آینده :)❤

یه چیزی بهت میگم خوب گوش بده پسر وقتی با دختری وارد رابطه میشه حالش روحیش بهتر میشه و موتورش روشن میشه راحت تر درس میخونه و بیشتر و زودتر پیشرفت میکنه ولی دخترا کاملا برعکسن وقتی وارد رابطه میشن، وابسته میشن کلا فکرشون درگیر اون پسر میشه و هیچ پیشرفتی نمیکنن تازه از زندگی عقب میمونن. پس به نفعته به فکر آینده خودت باشی مگرنه اون دانشگاه قبول میشه و میره قاطی دخترا و پسرای همدانشگاهیش و خوش میگذرونه و تو پشت کنکور و تویه خونه میمونی و حسرت میخوری

یه چیزی بهت میگم خوب گوش بده پسر وقتی با دختری وارد رابطه میشه حالش روحیش بهتر میشه و موتورش روشن می ...

دقیقا خودمم تو این مدت دوستیمون به همین نتیجه رسیدم اون خیلی راحت به کاراشو درساش میرسید منو هم در کنار خودش داشت و حالش خوب بود

اما من همیشه ذهنم درگیر اون بود از بین اونو آیندم؛ آیندمو انتخاب کردم :)💔❤

خیلی ممنون که وقت گذاشتی دوست عزیزم پیامت خیلی برام با ارزش بود باعث شد دوباره اطمینان پیدا کنم که تصمیم درستی گرفتم :)💚

دقیقا خودمم تو این مدت دوستیمون به همین نتیجه رسیدم اون خیلی راحت به کاراشو درساش میرسید منو هم در ک ...

به احتمال زیاد دوباره بهت پیام میده تا تو رو کنار خودش داشته باشه و روحیش بهتر بشه و خودش بهتر درس بخونه. دقت کن و درست تصمیم بگیر. موفق باشی عزیزم. شبت بخیر