2777
2789
عنوان

دوست مجازی💔

153 بازدید | 10 پست

(پیرو تاپیک قبل)

یه دوست مجازی دارم خیلی خوبه اصن عالی همونطور که گفتم بخاطر درسامو کنکورم مجبورم کلا ولش کنم🙂💔

همیشه شبا با هم حرف میزدیم کلی میخندیدم💔

خیلی خاطرات خوبی برام ساخته

امشب جدا شدیم واقعا هنوز باورم نمیشه خیلی حالم بده کلی گریه کردم حال اونم خیلی بد شد :))💔💔💔تموم شد ولی کلی بهش وابسته ام🤦🏻‍♀️💔

واقعا نمیدونم چطوری باید شبا بگذرن از این به بعد امیدوارم زمان زودتر حلش کنه البته که هیچوقت فراموشش نمیکنم💔

این تاپیکم بمونه به یادگار که دیگه هیچوقت سراغ دوست مجازی نرم :)💔

بهتره بخونی و کنکور رو قبول بشی. اون وقت استقلالت بیشتر میشه و برای خودت آزادتری و دوستای هم دانشگاهی یا همخوابگاهی پیدا میکنی با هم خوش میگذرونید کلی خاطره قشنگ درست میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم امیدوار شدم به آینده :)❤

یه چیزی بهت میگم خوب گوش بده پسر وقتی با دختری وارد رابطه میشه حالش روحیش بهتر میشه و موتورش روشن میشه راحت تر درس میخونه و بیشتر و زودتر پیشرفت میکنه ولی دخترا کاملا برعکسن وقتی وارد رابطه میشن، وابسته میشن کلا فکرشون درگیر اون پسر میشه و هیچ پیشرفتی نمیکنن تازه از زندگی عقب میمونن. پس به نفعته به فکر آینده خودت باشی مگرنه اون دانشگاه قبول میشه و میره قاطی دخترا و پسرای همدانشگاهیش و خوش میگذرونه و تو پشت کنکور و تویه خونه میمونی و حسرت میخوری

یه چیزی بهت میگم خوب گوش بده پسر وقتی با دختری وارد رابطه میشه حالش روحیش بهتر میشه و موتورش روشن می ...

دقیقا خودمم تو این مدت دوستیمون به همین نتیجه رسیدم اون خیلی راحت به کاراشو درساش میرسید منو هم در کنار خودش داشت و حالش خوب بود

اما من همیشه ذهنم درگیر اون بود از بین اونو آیندم؛ آیندمو انتخاب کردم :)💔❤

خیلی ممنون که وقت گذاشتی دوست عزیزم پیامت خیلی برام با ارزش بود باعث شد دوباره اطمینان پیدا کنم که تصمیم درستی گرفتم :)💚

دقیقا خودمم تو این مدت دوستیمون به همین نتیجه رسیدم اون خیلی راحت به کاراشو درساش میرسید منو هم در ک ...

به احتمال زیاد دوباره بهت پیام میده تا تو رو کنار خودش داشته باشه و روحیش بهتر بشه و خودش بهتر درس بخونه. دقت کن و درست تصمیم بگیر. موفق باشی عزیزم. شبت بخیر