sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 عنوان بارداری 74 بازدید | 14 پست یک سال که اقدام کردم واسه بارداری اما نشده فعلا .فردا موعدمه.الان احساس می کنم این ماه باردارم .به نظرتون حس ششم درست میگه من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم 1401/10/17 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلناز۲۲ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 3523 ان شاالله عزیزم هرچی خدا بخواد یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 ان شاءالله که باشی🌺 ممنونم عزیزم واسه ام دعا کنید من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 ان شاالله عزیزم هرچی خدا بخواد ممنونم عزیزم واسه ام دعا کنید من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
ماهلین_خانوم عضویت: 1401/01/24 تعداد پست: 411 نمیدونم عزیزم انشالله ک هم شما بارداری باشی هم من، منم فردا موعدمه، ۱۰ماهه منتظرم،، هیچ علائم بارداری هم ندارم
دلناز۲۲ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 3523 ممنونم عزیزم واسه ام دعا کنید عزیزم چشم برای منم دعا کنید مادر بشم یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 عزیزم چشم برای منم دعا کنید مادر بشم بله حتما دلناز خانم من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 نمیدونم عزیزم انشالله ک هم شما بارداری باشی هم من، منم فردا موعدمه، ۱۰ماهه منتظرم،، هیچ علائم باردار ... خدا بخواد هر دو مون صاحب نی نی میشیم .اگه مثبت شد بهم اطلاع بدیم من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
ماهلین_خانوم عضویت: 1401/01/24 تعداد پست: 411 خدا بخواد هر دو مون صاحب نی نی میشیم .اگه مثبت شد بهم اطلاع بدیم حتما عزیزم
ماهلین_خانوم عضویت: 1401/01/24 تعداد پست: 411 خدا بخواد هر دو مون صاحب نی نی میشیم .اگه مثبت شد بهم اطلاع بدیم عزیزم سلام من هیجدم موعدم بود ک پریود نشدم و امروز با یک روز تاخیر شدم، خواستم اطلاع بدم
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 عزیزم سلام من هیجدم موعدم بود ک پریود نشدم و امروز با یک روز تاخیر شدم، خواستم اطلاع بدم سلام عزیزم منم پریود شدم ....بازم ناامید نمیشیم و دوباره ادامه می دیم من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
ماهلین_خانوم عضویت: 1401/01/24 تعداد پست: 411 سلام عزیزم منم پریود شدم ....بازم ناامید نمیشیم و دوباره ادامه می دیم انشالله توکل به خدا من ک احساس میکنم انگاری هیچوقت قرار نیست مادر بشم اما بازم خیلی اتفاقای خوب در کمال ناباوری اتفاق میفتهانشالله قسمت همه منتظرا
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 انشالله توکل به خدا من ک احساس میکنم انگاری هیچوقت قرار نیست مادر بشم اما بازم خیلی ات ... توکل به خدا .ما تلاش می کنیم و ناامید نمی شویم من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 توکل به خدا .ما تلاش می کنیم و ناامید نمی شویم من دارم وزن ام رو میارم پایین و هدف جدیدی برام و کمتر به این فکر میکنم که چرا باردار نشدم و کاهش وزن مقدمه بارداری موفق من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم