2777
2789
عنوان

به وقت دلتنگی🥲😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا بد دنیاییه ..اکثرعشقا یه طرفه ..اگردوطرفه باشه هم پرازمشکل وغم...اشکال نداره عوضش قوی میشید یادمیگیریدچطوررفتارکنید ...الان دوره سوگتون هست ..دیگه تلاش بسه بنظرم یه تایمی درنظربگیرید ناراحت باشیدبراش وخودتونوتخلیه کنید بعداون تایم دیگه تموم کنیدوذره ای بهش فک نکنید..امیدوارم حال دلتون خوب وخوش باشه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
متأسفانه باید بیخیالش بشی بنظر خودت چرا اینکارو کرده جز اینکه جایگزین بهتری پیدا کرده؟؟؟ همه همینطو ...

خب چرا می‌گفت نمیرم اون همه قول چی شد هاااا😭😭😭😭😭

فدای سرت بهترازاون میادسرراهت

اخه من فقط اینو میخوام😭😭😭 

این همه دختر هست منم میتونستم با صد نفر باشم ولی فقط اینو انتخاب کردم وفادار یک نفر بودم

اخه نمیتونم یک هفته هست داغونم😭😭💔💔

چرامیتونید... آدما نمیدونم خوبه یابد ولی عادت میکنن ..💔

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

آن کسی را که تو میجویی 

کی خیال تو به سر دارد

بس کن این ناله و زاری را....

دلم نمیخواد ادامشو بگم...نمیخوام از اینی که هستید ناراحت تر بشید و کاری هم از دستم براتون بر نمیاد جز اینکه ازتون بخوام منطقی باشید و بیشتر از این پیگیرش نشید. از خداوند براتون آرامش میخوام🪴