2821
2789
چون اینجا داره بحثو باز میکنن زشته

یه نکته دوستانه همینه که صحبت کردن در مورد مسائل زناشویی همیسه دسته بندی مرد و زن داشته . هم مرد باید بدونه هم زن تا جایی که توهین نشه مباحثه در کنار هم ایرادی نداره استفاده میشه از نظرات

گرگ، گرگ میزاید و گوسفند، گوسفندفقط انسان است که گاهی گرگ میزاید و گاهی گوسفند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنم متاهلی هم مربوط به اقا هست هم خانم .ایرادشو متوجه نمیشم . بزرگترین ایراد همینه نگاه یک جان ...

اگه نگاهت این باشه خوبه ولی کسی برا ی کامنت اشتباه درخواست دوستی میده برا این چیزا نمیاد سایت واقعا براتون متاسفم که حتی تو فضای مجازی تو همچین محیطی هم نمیشه دو کلام باهاتون صحبت کردن اونم اشتباها من فک کردم خانمی

بله ولی تا زمانی که زیاد وارد جزئیات نشن..... امیدوارم درک کنید

من کارم در دادگاه خانوادس و تا دلتون بخاد از این مباحث شنیدم و دیدم . 

اگه نگاهت این باشه خوبه ولی کسی برا ی کامنت اشتباه درخواست دوستی میده برا این چیزا نمیاد سایت واقعا ...

من تصرم مثل دنبال کردن بود نه دعوت دادن . خیلی اشنا نیستم با این فضا 

اونقدر بلا نسبت شما درک ادما از هم اشتباهه که همیشه همه با هم در حال جنگیم

راستش من نه مذهبی نه چیزی ( که الان یه عده بگن مذهبیه ادا داره)

ولی وفتی بیینم یه آقا درمورد اینجور موارد حرف میزنه با خانوما واقعا به من برمیخوره 

و اینکارو اصلا دوست ندارم

راستش من نه مذهبی نه چیزی ( که الان یه عده بگن مذهبیه ادا داره) ولی وفتی بیینم یه آقا درمورد اینجور ...

تو جامعه ای که بهترین دکترای زنان و زایمان مرد هستن ‌ نگاه جنسیتی معنی نداره. اونقدر بسته فکر نکنید

تو جامعه ای که بهترین دکترای زنان و زایمان مرد هستن ‌ نگاه جنسیتی معنی نداره. اونقدر بسته فکر نکنید

این دیگه فرق داره

مگه شما الان دکتری؟

اصلا دکترم باشی تا کسی بهتون مراجعه نکرده دلیلی نمیبنم صحبت کنید در این باره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز