2821
2789
اخه این چه منطقی داری .اگر قراره سرد بشه تو زندگی مشترکم بعد یه تایم میشه .هنر زن هست که یکنواختی نب ...

ببین عزیزم مردا خودشون دنبالن ولی بعضیا افکارشون قدیمیه تو عقد که کارشون را کردن مزه را چشیدن میبینی حرف مفت میزنن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درسته میگن مردا رو تشنه نگهدارید ولی نه که بگی اصلا نه خب دل سرد میشه میذاره میره خیلی ادم باشه نره ...

خب عزیز من من گفتم تشنه نه که ولشون کنی از تشنگی دور از جون بمیرن 

منظور من اینه که رابطه کامل نباشه اهسته اهسته قدم ب قدم از قدیم گفتن همه چیز تو ب مرد یهویی نشون نده و تماممممم 

حالا لین دوست عزیزمون هم خوش میدونه 

ملت فقط دارن نظر میدن

نگاه کن راستش رو بخوایی اون شخصی رو که میگم خواهرم بود ازخدا پنهان نیست از تو چه پنهان خدا شاهده شوه ...

بنظر منم رابطه زیاد نباشه منم اطرافم دیدم وقتی زیاد رابطه داشتن دیگه مزش رفت بعدا شوهراشونم بی عرضه میگفتن عروسی میخوایم چیکار اما معاشقه چه اشکالی داره تهشم دیگه حالا چندبار رابطه ولی کامل نباشه خب بهتره اما بازم بستگی به شوهراشون داره گاهی مردا واقعا باخانوادن میدونن باید مسئولیت به عهده بگیرن شاید از هر صد تا پنج تا تو زرد در بیاد بقیه خوبن

چ عجیب. 

فرهنگا متفاوته عزیزم ولی با این وجود شما سعی کن رابطه رو یه نیاز به طرفه نبینی. و اینو القا نکنی به همسرت که فقط اونه که بهت نیاز داره و لذت اون مهمه.

نمی‌تونم بیشتر از این باز کنم ولی خیلی خیلی رو صمیمیت تاثیر مثبت میذاره.

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
2790
2823
2791
2779
2792