2821
2789
کار خوبی کردی افرین می دونی چرا اگه رابطه داشته بودی سرد میشد ازت

اخه این چه منطقی داری .اگر قراره سرد بشه تو زندگی مشترکم بعد یه تایم میشه .هنر زن هست که یکنواختی نباشه که سردی بیاد 

گرگ، گرگ میزاید و گوسفند، گوسفندفقط انسان است که گاهی گرگ میزاید و گاهی گوسفند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرز فکراتون تو حلقم😂😂😂

وااای من دارم میترکم از خنده ای خدااا😂😂😂😂😂😆

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

چرا فکر میکنین توی رابطه فقط مرد سود میبره و اگر اون رابطه تموم شه زن مورد سواستفاده قرار گرفته و دست دومه؟ یا مثلا مرد دلزده میشه!

اینم یه نیازه مثل گرسنگی و تشنگی 

وقتی دوطرف با توجه به عقایدشون به هم محرمن و زنوشوهرن

چرا باهم لذتی نبرن؟ 

اون رابطه تمومم شد که شد 

اون مرد دست دومه ؟ ضربه دیده؟ خیر

پس خانوم هم همینطوره

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
بخدا من تو یکی از نزدیکانم دیدم خیلی تو عقد عذاب کشید ولی آخرش عروسی گرفتن رفت سر خونه زندگیش شوهرش ...

یبار تو عقد اونموقع من۱۵بودم، همسرم نزدیکم شد منم احمق قبول کردم حالا فقط معاشقه بودا بعد من دست زدم بهش طوفان کرد که لابد قبل من با کسی بودی که راحت بهم دست زدی و لخت شدی 😐

به نظر من بستگی به فرهنگ متفاوت هر خانواده ای داره بعضی ها اجازه این کارو به بچه هاشون نمیدن بعضی ها هم اجازه میدن میگن شوهرش هر کدوم هم دلایل قانع کننده ی خودشون دارن،  من خودم وقتی عقد کردیم به طور کامل با همسرم رابطه نداشیم ولی دوستم با همسرش رابطه کامل داشت 

اخه این چه منطقی داری .اگر قراره سرد بشه تو زندگی مشترکم بعد یه تایم میشه .هنر زن هست که یکنواختی نب ...

تو برو تو عقد بده موقعه که شوهرت سرد شد اون موقعه متوجه می‌شی چی میگم 

نه خب نمیشه ک میترسم دردسر بشه

نه اصلاااااااا 

از من ب تو نصیحت مردا همیشه باید اشته بمونن اگه همین اول کاری خودتو در اختیارش قرار بدی اصلا خوب نیس حتی حرف همیشگی روانشناسا اینه که همیشه مرد هارو نسبت ب خودتون تشنه نگهدارید چون اگه سیراب بشن زود دل سرد میشن این خاصیت مرده

2790
2823
2791
2779
2792