2777
2789
عنوان

این یعنی چی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 38 پست
خب اکثر پسرا شبا ب چی فکر میکنن؟افرین همونه حالا مواظبش باش 🤣🤣

وا چ ربطی داشت😐

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فقط منم ک نمیفهمین چی میگین

من اینجور برداشت کردم که مراقب خودت و اون قسمت بدنت حالا میتونه بالا تنه باشه یا پایین باش حالا یه حدسه دیگه ممکنه اینجوری هم نگفته باشه بنده خدا

لعنت به ذهن منحرف من 🔫😑

لعنت😂

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

منظورش خودشه ینی از دور مواظبم باش

اوه☹خو مثل ادمیزاد میگفت اوسکل چرا اینجوری کرد اخرش 

آره مودب باشیم 🤣

ن من ک اصلا فکر نمیکنم اون منظورش بی ادبی بوده باشه

ن من ک اصلا فکر نمیکنم اون منظورش بی ادبی بوده باشه

آره جنبه مودبانه اش منظور بوده

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️