2777
2789

دخترم کلاس نهمه امسال بنا به اجبار مجبور شدم مدرسشو عوض کنم و بیارمش یه محله پایین ثبت نامش کنم حالا هر روز میاد میگه مامان فلان دختر تو کلاسمون دوست پسر داره فلان دختر تو کلاسمون نامزد داره فلان دختر دیروز خاستگار داشته و.....

حتی دختر کلاس هفتمی تو سرویس هست که دوست پسر داره

سالهای قبل بخاطرکرونا مدرسه نمیرفت اصلن نمیدونم مدرسه قبلیش هم همین اوضاع هست یانه نمیدونم این مسایل با توجه به محله و مدرسه فرق میکنه یا همه جا مثل همه خیلی نگرانم باید چکار کنم با عوض کردن مدرسه مشکل حل میشه یا همه جا همین وضعه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه جا همین وضعه😑

جدیدا تاپیک ها یه جوری شده که من پس از ورود بهشون فقط می تونم این جوری واکنش بدم..............برگ هایم😐پشم هایم😐گلبرگ هایم 😐کاسبرگ هایم 😐پرهایم😐کرک هایم😐شاخه هایم😐شکوفه هایم 😐همشون آتیش گرفتن 😐😐😐🍃🍃🍃 شعری در وصف نی نی سایت :اینجا نی نی سایته همه چی در همه/باید مراقب باشی از دهنت نپره/حرفای سیاسی و بحث های ممیزی/چون یهو نی نی یار میزنه از جات بلند نشی /یه عده خودشیفته یه عده دپ/یه عده وقیح و یه عده چت /خلاصه همه جور آدمی پیدا میشه/تاپیک های خیانت همیشه پربازدید میشه /اینجا یاد گرفتم مادرشوهر یعنی همه چی/اگر کسی لایکت نکرد یعنی دیگه باید خفه شی با ریتم مناسب خوانده شود😁👈(رپ طور😑) 

توی همه مدرسه ها همینه الان همه از ابتدایی رل دارن😐😂سعی کنید باهاش مثل دوست باشید تا اشتباهی نکنه الان همه دوست پسر دارن ولی اگر خاست که با جنس مخالف رابطه ایم داشته باشه اشتباه نکنه

همه جا همینه خواهر دختر منم تو یکی از بهترین مدرسه های شهر ثبت نامش کردم اونجا هم همین وضعه

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

همسن دخترتونم.

دوست پسر که چیزی نیست 

بچهای مدرسه ما دوست دختر دارن و باهم رل میزنن تو مدرسه:))

بازم برو خداروشکر کن

۱۵ سالمه نپرسید.دیگه کم مونده با شماره شوهر عمم ثبت نام کنم:)))از این کاربری دونفر استفاده میکنن🦥

بهش یاد بده ک دوست پسر داشتن هنر نیس 

بگو مامان شما روی درس و کتاب هات تمرکز کن و حتی چشم غره هم بهش نکن وقتی برات تعریف میکنه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز