2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی...

1621 بازدید | 26 پست

من بچم ۲ماهشه

۶ساله ازدواج کردم 

شوهرمو خیلی خیلی دوسش دارم

هرچیی بخوام از لحاظ مالی واسم میزاره

تاحالا نشده چیزی بخوام بگه نه 

حرف گوش کن هم هست 

چجوری بگم 

اهل زندگیه

اما خیلی کم حرفه

میتونیم ساعت ها کنار هم بشینیم اما هیییچی نمیگه

هی من باید سوال کنم 

اونم سر بالا جواب میده دیگه جایی واسه ادامه صحبت نمیمونه

خسته شدم از این مدلی بودنش 

قبلا خیلی تو خونه شر و شیطون بود 

اینی که میگم قبلا مثلا تا ۲سال پیش

پا گذاست تو سی سالگی خیلی عوض شد

مثلا از جملات احساسی خیلی کم استفاده میکنه

یا من میگم اصلا توجه نمیکنه

همه ی توجه رو از لحاظ مالی میدونه

فکر میکنه جیب من پر پول باشه

گوشیم مدلش بالا باشه

خونمون شیک باشه من خوشحالم

درصورتی که من بیشتر حس عشق رو دوست داشتن واسم مهمه

بهشم میگم همون روز فقط خوبه

باز همونجوری میشه

اینجوری که اون بامن هست

منم همش حس بدی دارم

دوس دارم باهاش راحت حرف بزنم

باهم صمیمی بشیم

از اتفاق های توی طول روزش واسم بگه

شما چجوریه رابطتون؟؟؟

شما زیاد حرف میزنید با شوهرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی وقتا طرف اصلأ نمیدونه ازدواج یعنی چی؟ زن یعنی چی ؟ 

گاهی وقتا آگاهی که نسبت به موضوعی نداشته باشیم شاید یه مشکلاتی پیش بیاد 🙂 بریم مطالعه‌ کنیم کتاب بخونیم.

زن فقط زن نیست بلکه زن عاطفه س❤️

لابدفکرمیکنه علامت پختگی هست وارد سی سالگی شدن😒من ی شوهرحاله دارم ازاولش اینجوریه البته مامیگیم خیلی آقا ومودبه😄

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

خب اینو با خودش در میون بزار

من چندتا حقیقت درباره تو میدونم!🍐🌸. 1_الان بیداری🌱🇦🇷. 2_گوشیت‌ روشنہ🛵💕. 3_یہ انسانی👩🏼‍🌾🧡. 4_داری پست‌منو میخونی👩🏻‍💻🌸. 5_وقتی زبونت بیرونہ نمیتونی بگی'ژ' 7_الان داری امتحان میکنی💜🛁. 8_الان خندت گرفت🏌🏻‍♀💕. 9_اصلا نفهمیدی عدد6رو جا انداختم💭🍉. 11_الان داری چک میکنی💨🚌. 12_الان باز خندیدی🥣🌸. 13_نمیدونی‌کہ‌من یہ‌عددرو چندبارنوشتم🏋🏻‍♀. 14_پیداش نکردی و میخندی!😁💛.️ وقتی انسان از خاک درست شدن این طبیعیه که کرم داشته باشم😂✌️متفاوت باش مثلاً بشین رو تلویزیون مبل ببین😂✌️این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن بقیه رو اذیت کن😂✌️مثلاً بیای سر قبرم اشکات بریزه یهو بلند شم پشمات بریزه😂✌️ریاضی عزیز،لطفا دیگه بزرگ شو خودت مسائلت رو حل کن😂✌️من اگه یوسف بودم زلیخا منو بلاک میکرد😂✌️منو با عینک دودی دفن کنید،من اگه نور ب قبرم بباره اذیت میشم😂✌️تو کشور های دیگه مردم دارن خونه و ماشین عوض میکنم ما تو ایران از صبح تا شب داریم فیل..تر شکن عوض میکنم😂✌️تا حالا ب چرخه زندگی دقت کردین سوسک از موش میترسه موش از گربه میترسه گربه از سگ میترسه سگ از مرد میترسه مرد از زن میترسه زن از سوسک میترسه😂✌️سرتو بزار رو شونه هام خوابت بگیره یهو جاخالی بدم بخوری زمین حالت بگیره😂✌️

شوهر منم کم حرف بود، از وقتی که منم مثل خودش بی محلی کردم رفتارش درست شد

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
آخه مثلا چه حرف جالبی

چیزی که برای شوهرت جالبه.

مثلا به فرض من میدونم شوهرم به هنر علاقه داره. اگه در این مورد باهاش حرف بزنم صحبتمون ساعتها طول میکشه. یا فلان موضوع توی محل کار خیلی ذهنش رو درگیر میکنه و اگه بهش اشاره کنم و خوب گوش بدم خیلی چیزا میگه و لابه لاش به موضوعات دیگه هم اشاره میکنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.