2777
2789
عنوان

سوال پوستی🧖‍♀️🧖‍♀️

317 بازدید | 35 پست

نیاسینامید اسید اوکیه برای ۱۹ ساله مصرف شه یا زوده؟ ویتامین سی چطور؟ چند روز تو هفته باید زد ،کِی ها؟

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیاسینامید و هر اکتیو دیگه ای از ۱۸ سالگی به بعد میشه استفاده کرد 

اخه یه جا گفته بود ۲۵ به بالا باشه بهتره🤕

من یه قسمت پوستم جای حوش صورتی و چاله چوله داره قدیمیم هستن نیاسینامید چاله چوله هارو میبره؟🤕

اخه یه جا گفته بود ۲۵ به بالا باشه بهتره🤕 من یه قسمت پوستم جای حوش صورتی و چاله چوله داره قدیمیم ه ...

برای جای جوش قرمز خوبه 

چال و فرورفتگی رو متاسفانه هیچ کرمی پر نمیکنه اما اگه خییلی کم و سطحی باشه با لایه بردار درست میشه

کارای پزشکی و کلینیکی بیشتر جوابه مثل مزونیدلینگ و..

هم شب میتونی بزنی هم صبح اما چیزی ک بینشون مشترکه اینه ک چه ویتامین سی چه نیاسینامید و.. باید مرتب ...

مرسی عزیززمم

سلام ببخشید اکتیو چیه و چه محصولاتی اکتیو دارن؟ و از کجا باید بفهمیم یک محصول اکتیو داره؟

اکتیو ترکیبات فعالیه ک تاثیر خیلی واضح و عمقی رو مشکلات پوست رو تا حد زیادی جلوگیری و گاهی در حد سطحی برطرف هم می‌کنه

مثلا ویتامین سی یه اکتیو جوانسازه ک آنتی اکسیدانه و اثر شفافیت و روشن شدن رو پوست داره ک اگه صبحا قبل ضدآفتاب استفاده بشه از لک و چروک پیشگیری می‌کنه 

یا مثلا رتینول یه اکتیو جوانساز ضدچروک و همه کاره اس ک معمولا برای افرادی ک چندین مشکل پوستی رو با هم دارن استفاده میشه 

یا همین نیاسینامید اکتیوی هست ک برای جوش ، جای جوش قرمز کنترل چربی و منافذ باز موثره 

و..

سلام ببخشید اکتیو چیه و چه محصولاتی اکتیو دارن؟ و از کجا باید بفهمیم یک محصول اکتیو داره؟

متاسفانه ما اکتیو خالص رو تو برندای ایرانی نداریم 

حتی همین ویتامین سی های ایرانی هم خالص نیستن و بیشتر از مشتقاتش هست

اکتیو های خالص رو برند های خارجی مثل بالانس ، اوردینری ، رولوشن و.. دارن  

برندای ایرانی بیشتر درصد پایینی از این اکتیو هارو تو محصولات تخصصی مثل کرم روز و شب یا ضدچروک ها و ضدجوش ها اضافه میکنن