2777
2789
عنوان

سوال پوستی🧖‍♀️🧖‍♀️

316 بازدید | 35 پست

نیاسینامید اسید اوکیه برای ۱۹ ساله مصرف شه یا زوده؟ ویتامین سی چطور؟ چند روز تو هفته باید زد ،کِی ها؟

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاسینامید و هر اکتیو دیگه ای از ۱۸ سالگی به بعد میشه استفاده کرد 

اخه یه جا گفته بود ۲۵ به بالا باشه بهتره🤕

من یه قسمت پوستم جای حوش صورتی و چاله چوله داره قدیمیم هستن نیاسینامید چاله چوله هارو میبره؟🤕

اخه یه جا گفته بود ۲۵ به بالا باشه بهتره🤕 من یه قسمت پوستم جای حوش صورتی و چاله چوله داره قدیمیم ه ...

برای جای جوش قرمز خوبه 

چال و فرورفتگی رو متاسفانه هیچ کرمی پر نمیکنه اما اگه خییلی کم و سطحی باشه با لایه بردار درست میشه

کارای پزشکی و کلینیکی بیشتر جوابه مثل مزونیدلینگ و..

هم شب میتونی بزنی هم صبح اما چیزی ک بینشون مشترکه اینه ک چه ویتامین سی چه نیاسینامید و.. باید مرتب ...

مرسی عزیززمم

سلام ببخشید اکتیو چیه و چه محصولاتی اکتیو دارن؟ و از کجا باید بفهمیم یک محصول اکتیو داره؟

اکتیو ترکیبات فعالیه ک تاثیر خیلی واضح و عمقی رو مشکلات پوست رو تا حد زیادی جلوگیری و گاهی در حد سطحی برطرف هم می‌کنه

مثلا ویتامین سی یه اکتیو جوانسازه ک آنتی اکسیدانه و اثر شفافیت و روشن شدن رو پوست داره ک اگه صبحا قبل ضدآفتاب استفاده بشه از لک و چروک پیشگیری می‌کنه 

یا مثلا رتینول یه اکتیو جوانساز ضدچروک و همه کاره اس ک معمولا برای افرادی ک چندین مشکل پوستی رو با هم دارن استفاده میشه 

یا همین نیاسینامید اکتیوی هست ک برای جوش ، جای جوش قرمز کنترل چربی و منافذ باز موثره 

و..

سلام ببخشید اکتیو چیه و چه محصولاتی اکتیو دارن؟ و از کجا باید بفهمیم یک محصول اکتیو داره؟

متاسفانه ما اکتیو خالص رو تو برندای ایرانی نداریم 

حتی همین ویتامین سی های ایرانی هم خالص نیستن و بیشتر از مشتقاتش هست

اکتیو های خالص رو برند های خارجی مثل بالانس ، اوردینری ، رولوشن و.. دارن  

برندای ایرانی بیشتر درصد پایینی از این اکتیو هارو تو محصولات تخصصی مثل کرم روز و شب یا ضدچروک ها و ضدجوش ها اضافه میکنن